Saška Karan
Zoran Ilić
Saška Karan
Saška Karan, Foto: Zoran Ilić

 

Naime, ovaj trojac ne razgovara od 1993. godine, kada je u PGP-u za muzičkog urednika postavljen harmonikaš koji je, kako Saška kaže, upropastio njen život jer joj je uništio karijeru.


- Pojavila se informacija u novinama, gde ćerka Saške Karan kaže kako su Zorica i Kemiš Saški uništili život - rekao je na početku emisije Milomir Marić, na šta se nadovezao Miroljub.


- Kod mene u studio Sašku je 1991. doveo Mile Trifunović. Šta je on bio meni? A šta je bio tebi? Što je on tebe doveo kod mene? Ja sam prozvan da sam bio zaljubljen u tebe - obratio se harmonikaš pevačici.

Zorica, Kemiš i Mira
Zorica, Kemiš i Mira, Foto: fotomontaža


- Naravno, preko Mileta si mi nudio svašta. Da izađemo na piće. Ja ne lažem, nemam potrebe. Ja sam udata žena, imam divan brak već 22 godine, imam divnu ćerku, hvala bogu. Ovo što pričam, o čemu sada pričamo, ja tada nisam bila udata i mogla sam da radim šta sam htela. A ti jesi bio zaljubljen u mene, ali sam te odbila - vikala je Saška Karan, da bi Zorica prekinula ovu diskusiju želeći da raspravi o tekstu koji se nedavno pojavio u jednim novinama.


- Da napravimo presek, koliko sam u članku shvatila, ja sam bila ta koja je zabranjivala tebe? - pitala je folk pevačica Sašku.
- Znaš kako, mi smo žene sujetne strašno, iskompleksirane, a pogotovo ti. Ti si tada važila za najružniju pevačicu. Ne pričam o karijeri. Sada si super, sada si još i dobra. Tada si bila, bože me sačuvaj - navela je učesnica rijalitija jedan od, po njenom mišljenu, zašto je izbačena iz PGP-a i nastavila:
- Ja zaista u svom srcu nemam nikakvu mržnju. Kada je došao JUL, to se sve tako nekako fino poklopilo.


- Ma koji JUL, čekaj da završimo s udvaranjem dušo - insistirala je Zorica da se raščisti da li se njen suprug nabacivao ukućanki “Parova” pre dve decenije.
- S udvaranjem je završeno jer ja nisam prihvatila. Ti si bila ljubomorna. Kada ja dođem na snimanje, tebe boli ruka, pa ti fali ovo, ono, svaki čas si dolazila u studio.

 

Evo sada ste došli da me napadate, bravo za Julku. Moja porodica je lično zbog tebe prošla golgotu. A on - Kemiš, je bezmozgović. On je tvoja produžena ruka. Moj muž je vrlo obrazovan, on razmišlja svojom glavom, a ne ženinom - vikala je Saška.
Aranđelović se vratio na početak priče želeći da objasni kako je došlo do saradnje između njega i Karanove i da nisu Zorica i on uništili Saški muzičku karijeru.


- Zorica od 2000. godine nije ušla u RTS jer ima zabranu, a ja, naravno, nisam išao 15 godina. Mile Trifunović dolazi kod mene u studio 1991. godine da njegovoj pulenci uradim ploču. Ja sam zbog njega pristao. Godine 1993. odlazi iz PGP-a u “Zam”, 1994. se opet vraća u PGP i dobija od mene i Zorice pesmu na poklon - objašnjava Kemiš, ali mu bivša saradnica ne dozvoljava da završi.

Srećom pa nije došlo do fizičkog obračuna
Srećom pa nije došlo do fizičkog obračuna , Foto: Promo


- Sve se to nastavilo, ta njena ljubomora. Ja sam na velika vrata ušla u PGP. Miroslav Ilić je bio prisutan kada sam se našla tu. Miroslav tada kaže: “Ja sam ovde glavni, ja se pitam”, a Kemiš mu na to kaže: “E pa to ćemo da vidimo.” Meni je tada Lidija Habić rekla da je moj CD već bio gotov, da požurim da ga izdam jer dolazi Kemiš na mesto urednika. Lidija me moli, a ja ne shvatam da me neko toliko mrzi i da će neko da mi podmetne nogu. Nisam računala da će oni tako. Međutim, dolazi to vreme, JUL dolazi, gospođa postavlja muža za glavnog muzičkog urednika. Tada, u to vreme, preko svog muža, izbrisali ste me kao gumicom. Jer si tada sa baba Julkom bila nokat i meso, i to svi znaju - vikala je učesnica rijalitija.


- I sada sam, i sada sam - dodaje Zorica na konto prijateljstva sa Mirom Marković.
- Slali su mi policiju kući. Ja sam tada živela na Kanarovom brdu. Zorica zna o čemu pričam i nemoj da se pravi luda. Ono što sam ja doživela i preživela, zbog vas niko nije. Treba da vas je sramota. Zato vas je bog kaznio. Vi znate o čemu ja pričam. Bog sve vidi - nastavila je Karanova, zbog čega je Zorica ustala i zaklela se u dete da nikada pomenula njeno ime.

Komentari (7)

Sava

28.09.2015 09:36

Sasaka ima ocigledno neki problem koji nema veze Kemisem i Zoricom , 1994 god. dobila dzabe pjesmu i arazman od njih dvoje ... a jul dolazi na vlast 1995 kada se formira ..1997 god. Kemis nije vise urednik ... 2000 dolaze Saskini prijatelji ...dje joj je karijera sto nije snimila ..imala je ZAM -- Ocigledno nesto ovde kod <Saske ..nesto hvali .Alo napisite ovo u texstu ..a ne samo ove iskompleksirane alapace ...ona je sigurno slala policiju Zorici .....to se sve vidi

Qur

28.09.2015 16:11

@Sava - nisi uzimao plocu za squier?

rina babic

28.09.2015 23:09

@Sava - Doticna Savka Karan se po njenom priznanju udala za cetnickog vojvodu g.Gazivodu.Vojvode su od 90 itekako na ceni i na javnoj sceni zemlje Srbije.Znaci imali ste a i danas imate jaka ledja jer ipak nije isto biti zena vojvode ili moje zene koja decu uci tajnama klavira.Mora se priznati da je do vas sto ste na cekanju 22g da postanete estradnna zvezda kako Srbije tako i njenog okruzenja koji govorimo i pevamo da se svi razumemo.Mozda danas da vam tv happy pomogne jer nikad se ne zna.

Jelena

28.09.2015 11:47

Kako je bilo ko mogao njoj da uništi karijeru, kad nema pojma sa pevanjem,Stvarno, žena možda jeste bila lepa, ali to je za kratkotrajni puls, što ga je ona i dobila. Karijera se ne može graditi sa tako kreštavim glasom, a neobrazovana je muzički.Ove dve,tri pesmice su svadbarske, za šatore i vašare.Nije ni imala karijeru da bi mogao neko da joj je ruši!

Jelena

28.09.2015 14:25

Da je Savka znala da peva, niko je ne bi sprečio!

STALJIN

28.09.2015 20:20

@Jelena - Znala je nesto drugo pa kad je to propalo trebalo je da znas da pevas. A ona bas to nije znala i onda je srecom naleteo celavi.Napravite anketu dali bise Saska udala za Gaivodu daje znala da peva

jo

28.09.2015 15:13

niko nemoze da te unisti vec samo sama sebe...ima puno pevacica iz tog vremena koje su bile ostale ili postale zvezdetine...a takve kao karanka koja je mislila da ce na karankovanje da napravi karijeru zavrse tako sto bleje po realitijima sa sve svojim nacitanima muzevima kmececi kako im je uvek i zauvek neko drugi kriv za sva i svasta....ogorcena zena koja treba stvarno da dobro pogleda u ogledalo...imala je 20 godina da nesto napravi kad ono trt milojka...