Miljanu Kulić duboko potresla životna situacija

alo.rs | vip 2018-03-06 17:38:21 2018-03-06 17:38:21

Nije joj svejedno što će beba odrastati bez tate.

printscreen

Po ulasku u Belu kuću, ona je odala svojim cimerima kakav je odnos imala sa Marinkovićem, a sada se Saški Karan, koja je podržava i često štiti zbog toga što je ona trudnica, poverila o čemu često misli pred spavanje.

- Gledala sam bezbroj slučajeva i meni da se to dogodi. Sada Saška kada legnem u krevet nije mi svejedno iskreno. Nije mi svejedno zato što sam trudna. Razmišljam da li će to dete sutra videti svog oca. Hoće li doći da ga vidi - bila je tužna Miljana. 

- Nemoj da razmišljaš o tome. Misli pozitivno - tešila ju je Saška. 

- Teško mi je, veruj mi. Ne da je meni ovako stalo do njega, da bih ja bila sa njim, nego samo iz tog razloga. To je nešto najgore. Odeš da se porodiš i čekaju te roditelji, pa nisu ti roditelji napravili dete, pa nije njihovo. To je najlepše, dođu roditelji, otac deteta, muž, verenik. Nimalo nije naivna siguacija. Sa mnom i sa bebom će biti sve u redu, ali moje emocije i te rane nikad ne zacele - rekla je plačljivim glasom Kulićeva.

Koliko je sve ovo muči pokazuje to što se Kulićeva u jednom trenutku i zaplakala. Šta će se desiti po rođenju deteta i da li će pravi otac prihvatiti očinstvo ostaje neizvesno, piše Pink.rs. 

 

 

Expand player
Pogledajte više