KAKVA PORUKA ZA JOKIĆA I DRUŽINU Minesota razbija Sanse, na korak od megdana sa Denverom (VIDEO)

08:40 | 27-04-2024

Košarka 0

Minesota Timbervulvsi poveli su sa 3:0 u prvoj rundi NBA plej-ofa pošto su i u trećem meču savladali Finiks Sanse na gostujućem parketu rezultatom 126:109

Minesota
AP Photo

Sad je jasno - sve se crta za spektakl između Vulvsa i šampionskog Denvera, oba tima izgledaju nezaustavljivo. 

U mnogo boljem raspoloženju su ušli Timbervulvsi u ovaj meč imajući u obzir da su i u prethodna dva slavili. Ipak, daleko od toga da Sansi nisu pružali otpor, pogotovo u prve dve četvrtine. 

Jeste Minesota bila ta koja je diktirala tempo, ali su joj domaćini dozvoljavali da se odlepi na maksimum osam poena razlike, sve do finiša treće četvrtine kada je krenuo njihov "potop".

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

PRE BIH UZEO EMBIDA Bivša NBA zvezda opasno udarila na Jokića, ovo je baš ponižavajuće

Brzinom svetlosti je semafor pokazivao ogromnih +20 za goste – 66:86, koji Sansi do kraja meča nisu uspeli da nadoknade. Uspeli su samo da u nekoliko navrata priprete i smanje razliku na eventualnih +12, što nije bilo dovoljno.

Minesotu je do pobede predvodio Edvards sa 36 poena, devet skokova i pet asistencija, Gober i Tauns su zabeležili dabl-dabl sa 19 poena i 14 skokova, odnosno 18 pogodaka i 13 skokova, a dvocifreni su bili još i Konli sa 16 poena i sedam skokova, odnosno Voker sa 15 poena i Rid sa dva manje.

U ekipi Sansa najbolji su bili Bil, Durent i Buker sa postignutih redom 28, 25 i 23 poena. Buker je imao i osam asistencija. Jedanaest poena je zabeležio i Gordon. 

Naredni, četvrti meč po redu je zakazan za noć između nedelje i ponedeljka sa početkom od 3 sata i 30 minuta. Pobednik ide na bolje iz Denver - Lejkers (3-0).

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading