Miki i Kija
Screenshoot Youtube
Miki i Kija

Screenshoot Youtube

Miki i Kija, Foto: Screenshoot Youtube

Miki se u toku svog izlaganja dotakao i odnosa između Lune Đogani i Slobe Radanovića, dok Kristinu Kockar u toku svog govora nije štedeo.

- To se dešava. Oni sutra treba da krenu zajednički život. Najvažnije je gde će oni da žive. Oni treba da imaju neki početak i mislim da treba da osvoje prvo mesto - smatra Đuričić koji je u nastavku istakao:

- Nije isto seoska baraba i gospođica koja glumi moral. Po meni je Kija neko ko se najviše ovde kompromitovala. Kako je vreme odmicalo, ja saznam da to nije to, kako se ona predsavlja. Čekaj druže o čemu se tu radi?! Rekla si bolnica, stres... i posle pet dana nađeš veliku ljubav, pozdravljaš tog dečka i onda sa brkom se*s u kupatilu. Ja sam jedini koji je njima dao priliku da se opravdaju od čega se drmao zid - izjavio je pčelar i dodao:

- Ovaj (Sloba) je makar ušao i rekao da se zaljubio! I sada ti imaš napolju koga pozdravljaš, iz*ebeš se sa magičnim brkom u kupatilu i ne priznaješ to! Čekaj, šta, kakva Kija, gde?! Ja bih je na stub srama stavio! - rekao je Miki.

 



Komentari (14)

Mladen

12.02.2018 10:03

Da covek moze da bude ovoliko zao...nisam mogao verovati. Ovakve reci zeni koja zaosta nije ovo zasluzila. Muz je ponizio kao NIKO na ZEMALJSKOJ KUGLI, Pa da je ta zena bila neznam kakava, a nije jer je i sam rekao da su se voleli,dakle prestrasno Jedan KOCKAR da odredjuje i ocenjuje ome jos i nagradu dati, Da sad cemo svi navijati za svaleraciju, unistavanje braka i dizanje u nebesa olos/ Kaze, oni trebaju nagradu dobiti, A tolike dece u zadruzi koja zaista zasluzuju,recimoMarko, Sara.Krele.

mila

12.02.2018 10:29

@Mladen - Meni je Miki favorit ali je sa ovom pricom preterao...njemu se Kija izgleda dopala, pa ne moze da preboli to sto je uradila...ne trebaju mu ti komentari jer koga briga vise ko ce koga i sa kim ce...gledamo nesto drugo sto upravo Miki plasira..

mimy

12.02.2018 10:32

@Mladen - MUZ JE PREVARIO A ONA SE PONIZILA ULASKOM U ZADRUGU. Ne opravdavam Slobinu prevaru koja se desava i te kako u zivotu. Ali Kija.... sta je htela da pokaze..da je verna...glupost....da ga voli...jos veca glupost kad dve god. nije spavala sa njim. Ona samo hoce medijsku paznju ....hoce da bude poznata. Pozdravlja decka Andriju. Kakav decko kad je udata...ko koga ovde pravi budalom.....

sosa

12.02.2018 10:51

@Mladen - Ma čovek prolupao skroz! Zaljubljen, a potplaćen da to radi! Mora, jer vraća dugove, a i sudski sporovi su tu u pitanju. Ucenjen!

cuni

12.02.2018 10:21

Miki jedan covjek koji bi svojim stavovima i ukupnim ponasanjem mogao biti pozitivan primjer mnogima, njegov stav prema Kiji i onome sto radi i kako se ponasa je u potpunosti tacan, ali takvu osobu kojoj nemozes naci ni jednu pozitivnu osobini netreba vise davati publicitet, zena je toliko jadna daje samo mozemo zaliti.

Oharaska

12.02.2018 10:42

@cuni - Miki svojim primerom pokazuje kako je moguće biti dobar čovek I uspešan istovremeno. Iškolovao se, doktorirao, osnovao I firmu I porodicu istovremeno, donirao za siročiće I crkve, 4-ro dece I dug I uspešan brak. Ups...to nije ovaj Miki- ovaj je neupešni kafedžija, kuvar, malinar, voditelj, kockar, momak, sin, brat, I sve čega se dotakao je upropastio. Iz njega govori mržnja prema Kiji koja ga je oduvala kada je hteo da joj se približi. Gadi mi se onako prljav I krezub.

mara

12.02.2018 10:29

Miki zenomrzac na delu. Ognjen pita propalicu ko ce osvojiti nagrade. I propalica Miki podeli svojim propalicama i olosima. Srecom to mu se nece ostvariti.

Zabrinuta Majka

12.02.2018 11:05

Ne mogu da vjerujem u kom svetu naša djeca trebaju da žive kada su vam takvi kao Miki, Luna, Sloba, Matora, Miljana modeli. Samo mogu reći spasi nas Bože njihovog morala I njihove inteligencije. A zadruga Je totalno namještena I vidi se ko se forsira.

Konfucije

12.02.2018 19:00

@Zabrinuta Majka - Forsiraju Kiju. To se vidi i po tome sto joj je Lepi Mica i savetodavac i pretorijanac. Bljak ! Goca i Tanja treba da budu favoriti. Ono sto je Ziza sinoc molila u kameru, Izaziva sazaljenje.Ona sa tolikim glumackim opusom, a toliko moli da ostane u Zadruzi.??? Iskreno, coveka ne treba sazaljevati, jer, ako molbom to trazi, onda taj nema ni dostojanstva!

Roki

12.02.2018 12:27

Sramota sta ovaj Miki radi, znamo svi njegovo pravo lice, ali njemu je dozvoljeno da ne bude u kuci, moze da izadje kada god hoce sa sastanka, namerno svi precutkuju sta je sve pricao sa Janjusem o novinarima, ko su oni, sve je providno njemu se povladjuje jer ima kratak fitilj pa zato i being tamo u onu sobu da nebi nekoga udario

ivan

12.02.2018 12:27

vidi miki da nije interesantan pa da bi se vratio u igru napada Kiju , Žuta je pametnija od njega

mimy

12.02.2018 12:46

Zasto niste objavili moj komenar. Nije bilo uvredljivog sadrzaja.

dejo

12.02.2018 15:37

Nabolje se vidi po dislajkovima i lajkovima na YT koliko pije vodu ova pcelarova nametnuta i uporna prica o sexu imedju Kije i Filipa! Zasticen je kao beli medved od produkcije! Kada bi redovno i sve vreme prisustvovao na sastancima odavno bi on preripio ogradu i u Kupinovu testerisao drva da bi kupio cigare! Ne znam cime je Kija zasluzila svakodnevno, u vecini slucajeva iza ledja, salve uvreda od njega!

Sandrina

12.02.2018 16:20

Žao mi ga je,vidi se da je psihički oboleo.Ima tikove,i prilično je nervozan.Kija ga ne primećuje,i on to ne može da podnese,a sem toga ima zadatak od produkcije da je blati,ali ova mala ga ne ferma ni 2%