Pevač i rediteljka jutro dočekali u krevetu
printskrin TV Pink
Pevač i rediteljka jutro dočekali u krevetu

printskrin TV Pink

Pevač i rediteljka jutro dočekali u krevetu, Foto: printskrin TV Pink

Rediteljka je iskoristila priliku da se još više zbliži sa Mikijem Mećavom, sa kojim inače provodi najviše vremena.

Pevač i rediteljka su i pre nekoliko večeri legli u Mikijevu postelju kako bi razgovarali, jer im se nije spavalo, a zatim su počeli da se češkaju, da bi se rediteljka sve više pribila uz pevača.

Razgovor su od običnih životnih situacija doveli do teme Mikijevih godina, na šta mu je Jelena udelila kompliment da izgleda mlađe. Šuškanje na jastuku pretvorilo se u dodirivanje i maženje ispod pokrivača. Mnogi farmeri koji su ostali budni, bili su zatečeni scenom koju vide, a Jeleni nimalo nije bilo neprijatno što joj je u istoj sobi spavala i mama Svetlana.

Kako bismo čuli šta o ovoj sceni misli Mikijeva supruga, pozvali smo Milicu Obradović, koja ne krije da je pomno odgledala snimak maženja svog supruga sa rediteljkom.

- Videla sam snimak i sve što su radili. Ma nisu oni ništa značajno radili ispod pokrivača. Ja na to gledam kao na rijaliti, i on neke stvari radi baš zbog šoua. Ništa strašno nije uradio da bih morala da mu oprostim - rekla nam je žena Mikija Mećave.

Porodica ga podržava:  Miki sa suprugom i decom

Facebook

Porodica ga podržava: Miki sa suprugom i decom, Foto: Facebook

Podsećanja radi, folker se na početku rijalitija ljubio i sa Vesnom Zmijanac, zatim je pomogao goloj Dušici Grabović da se okupa, a njegova žena nije odreagovala ni na jednu od ovih scena, jer sve to pravda igrom koja podiže gledanost.

POVEZANE VESTI:

 

Komentari (1)

mika

06.04.2016 11:40

Pa vazno zeni da kasa stima, da se pare donesu. Koga Miki ceska, pa Boze moj, "to nije vazno". Pali smo moralno na kolena, sve se prodaje a u rijalitiju i dusa i obraz.