Miki i Anđela
Printskrin TV Hepi
Miki i Anđela
Miki i Anđela, Foto: Printskrin TV Hepi

Pčelar iz Kupinova i plavokosa glumica opet su u svađi. Miki Đuričić smatra da mu Anđela više nije nikakva podrška.

- Ja više ne mogu da budem sa njim, jer on čim se posvađamo, ide okolo i priča svašta – obrazložila je Anđela.

- Ti to samo uzimaš kao razlog, jer želiš da prikriješ sve loše što si uradila – odgovorio joj je Đuričić.

Podsetimo, ovo nije prvi put da Miki i Anđela raskidaju, pa nam ostaje da vidimo da li će se uskoro pomiriti.

Komentari (4)

Kockar

06.02.2016 18:37

Oni nikad nisu bili zajedno..Sve što su radili, folirali su.A i ovo je dio režije banglavog Mikija koji je eto kakav da je, bolji od ove izvitoperene i podmukle Andjelke!!! Čuj te Miki i Andjela par..smiješno..Jesu kolko li sam ja Astronaut!! I gledaocima poruka:Ne glasaj te za nikoga..sve je namešteno.Matora pobeđuje!!

Max

07.02.2016 03:36

@Kockar - Miki je inteligentan, ali pokvaren, dok za Anđelu ne možemo da tvrdimo da je "izvitoperena i podmukla"! Pored ostalih devojaka u kuči, još spada u pristojnije. Matora je rođaka Peconija, ali ne pobeđuje ona, već psiho Slađa! Pravopis ti je slaba strana. :)

dusan

06.02.2016 18:56

jao boze kakvi su ovo providni cirkuzanti .sad su ko fol zajedno sad su odvojeno . nije narod glup oni su totalni amateri koji se slepaju jedno uz drugo i lagano zbrajaju dobre dnevnice koje ni kom slucaju ne zasluzuju .narod nema leba ,a ovaj histericni miki nepostuje ljude i pljuje po njima i samim gledaocima nenormalno bezobrazan i bahat covek koji ne zasluzuje ni sekund kadra ove televizije .i jedno i drugo treba poslati u padinsku skelu na rehabilitaciju gde i pripadaju .

biba

07.02.2016 09:13

mozda ce se uzeti u lazi ! ista su dva retarda !