Lepi Mića
screenshot Youtube
Lepi Mića

screenshot Youtube

Lepi Mića, Foto: screenshot Youtube

Dok su se uključivali gledaoci koji su uglavnom kudili, ali i hvalili Jelenu Golubović, rediteljka je dobila slobodnu reč da im odgovori na njihove kritike, što je zasmetalo Lepom Mići, te je povisio ton na voditeljku.

- Ovo je moj govor, ako odgovaram pustite me da pričam, ona kad opsuje nju ne prekidaš, a mene si uvek prekidala - drao se Mića na Dušicu Jakovljević, koja takođe nije ostala dužna farmeru:

- Sa mnom se nećeš raspravljati, jer sam voditelj ove emisije. Jesi li završio?, Jesi, doviđenja, prijatno - završila je voditeljka i tako umirila impulsivnog pevača.

 

Komentari (9)

MIMI

01.07.2016 13:26

Emisija je bila dno ispod dn!. Čudim se gledaocima koji su se javljali i pristali na poniženje. Voditeljka je tu bila kao fikus. Ništa bolja nije bila ni prošla, a ni predprošla emisija. Sve emisije u kojima su Mića i Saška osuđena je na propast zbog njihovih frustracija i pokušaja da, na samo njima znan, način budu "interesantni". Inače, Žika je bio moj favorit, mada mislim da su mu ovo dvoje mnogo odmogli pozivajući ljude da glasaju za njega.

viktorijanaviki

01.07.2016 14:39

Potpuno razocarenje u izbor pobjednika.Nadala sam se da je Jelena pokazala svoje prosli put,da je sa svojim umijecem ili kako god se to zvalo zavrsila.Cak sam mislila da je vise uvedena kao provokator i da ne ucestvuje u nagradi.Zika mi je bio olicenje svega sto treba da izdigne rijaliti iz vec vidjeno ali sto je tu je...Lepi Mica ima bogat rijecnik ali je sinoc bio u pravu.Mislim da Dusici treba iskustva,emisije nocima ne lici ni na sta,slobodno su mogli i bez nje...

qwerty

01.07.2016 16:15

@viktorijanaviki - Emisija ne lici ni na sta upravo zbog prostaka mice! Sta je voditeljka trebalo da radi da smiri bu*aletinu iskompleksiranu?

Laki

01.07.2016 17:02

@viktorijanaviki - Lajavi krelac je dno dna i nemogu da verujem da ima pristalica koji ga podrzavaju, neuspesan čovek propali pevac ,jednom recju čovek koga treba skloniti sa medija jer sliku koju on i Savka šalju svetu je bruka i sramota

ns

01.07.2016 14:46

Zasto ovog psihopatu i dalje dovode u studio? On preti da nece vise doci??? Mislim da Pink treba da mu ispuni zelju jer ovo je ili on ili gledaoci, pa sad ko vam je vazniji?

Tika

01.07.2016 15:17

POLUSVET. POLUSVET. POLUSVET !!!!!!!!!!!!

citalac

01.07.2016 16:18

Sinoc nisam gledao ali preksinoc par minuta. Ona kao voditeljka je dozvolila Mici da izgovara one bljuvotine, znaci da nema nikakav autoritet.Djubre od televizije sa voditeljima i ucesnicima.I ludi narod koji baca pare na pozive.

Vera

01.07.2016 18:21

Pobedila je učesnica sa najviše glasova publike ubedljivo. Svoje frustracije su sinoć i gledaoci koji su se uključivali - ciljano osim retkih...lečili na pobednici Farme 5 i FARME 7. Žika je umislio, njega su farmeri ubedili da je pobednik, ali nije. Njegov mentor "Lepi" Mića je omražen, a ni Žika ništa nije pokazao osim rada oko stoke, ogovaranja sa ženama i MIćom, a razlika u procenitima je velika, u glasovima mora biti da je ogromna. Žao nam je, neki drugi put!

Dema

01.07.2016 23:16

Gde je kazna za Pink? Zašto RRA i dalje ne reaguje? Za emitovanje ovakvog prostakluka Pink treba najstrože kazniti!