Luna i Sloba
Printscreen
Luna i Sloba

Printscreen

Luna i Sloba, Foto: Printscreen

Lepi Mića je razdvojio Lunu i Slobu, a mlada blogerka je već našla zamenu dečku.

Luna je prokomentarisala ovu situaciju:

- Kada budu provodili toliko vremena sami u sobi, imaće vremena da pričaju opušteno o stvarima o kojima nisu mogli preda mnom i pred drugim Zadrugarima - rekla je ona i dodala:

- Osim toga, ja sam promenila mišljenje o Kiji kada sam je upoznala, a imala sam veoma loše predrasude o njoj ranije. Uostalom, ona je u vezi, a u Slobu imam poverenje, tako da sumnje sa te strane nema da će se među njima rasplamsati stare strasti.

Đoganijevoj je najteže što je Sloba više neće grliti:

- Smeta mi samo što ja neću spavati sa Slobom, jer sam navikla da me on zagrli da zaspim, ali to će umesto njega od sada raditi Milan.

Komentari (10)

Mama vidi

28.11.2017 13:21

Mama Anabela vidi me. Ovde sam sa cika Milanom. Dodji i ti.

Tata vidi

28.11.2017 13:21

Tata Gagi vidi me. Ovde sam sa cika Milanom. Dodji i ti.

dijana

28.11.2017 13:27

Luna već našla Slobi zamenu! Kad pre? Ne sme dete samo da spava. A i nikad nij sama spavala.

DIA

28.11.2017 16:32

@dijana - Pod hitno kod neuropsihijatra , dok vam ne bude kasno.......

lea

28.11.2017 14:00

Ta nebira skim ce spavati. Bitno da joj je pun krevet

Dejana

28.11.2017 16:30

@lea - Ceo Zrenjanin zna da je bivša varala Slobu i u vezi i u braku, a i sada ima momka. Dajte malo komentara na račun toga, preljubnica, koja je uništila sama njihovu vezu.Slobina krivica ne stoji. U tom braku patio je samo on. Da nije ušao u Zadrugu bio bi razdeven. To što ona prosipa šuplje priče po Zadruzi, to je njen problem, a niko joj ne veruje, ogolila je sebe. Manipulatorka i loš čovek. Prava definicija za nju.Slobi i Luna puna podrška. Podršku ima od njegovoih drugarai prijatelja svih.

mina

28.11.2017 14:40

Kakvi bolesni komentari, sto vole da te komentarisu Luna.

Duška

28.11.2017 16:11

Bilo bi dobro za vas da prestanete da lupetate...Sloba ludo voli LUnu, kao i ona njega. Njihova veza je neraskidiva. Oni će zauvek ostati zajedno. Nikakva zamena za Slobu, izuzetnog i principijenog čoveka, u njenom životu neće postojati. Oni su dali ZAVET sebi. Sloba se nikada neće vratiti Krtistina, ona je daleka prošlost. Bivša je hijena. Cilj joj je da rasturi vezu Slobve iLune, da mu se osveti i da ga maksimalno ponizi. Loša je glumia i ništa joj nije sveto.Pokopala se totalno ulaskom u Zadr

Mitra

28.11.2017 16:16

Možete dabalavitekoliko želite, nikakvog uticaja nemate, nitivaš neprimeren komentar ima uticaja nabilo koda.Ljubav Slobe i Lune je najjača. Rui se tabue. Nikada ih niko rastaviti neže.jednostavno oni suse našli.Ostaju zauvek zajedno.Bivša je izgubila svebitke manipulisanjai iznosšenja neistana, izvrtanja stvarikako njoj odgovaraju. Nedoslednaje sebeNjeno svako izlaganje je predstava za narod napolju, ali jeloša glumica. Provaljenaje.Hlana jei bezosećajna osoba. Loš čovek.

Stela

28.11.2017 16:24

Bivša je lukava i prefigana osoba. Osveta je njen cilj.Omalovažavanje Slobe i rasturanje njihove veze.Ali u startu je izgubila sve bitke i rat.Svoje pakosti pod maskom "slatkog" osmeha i lažljivog "cvrkutanja" neće realizovani. Provaljena je od strane svih. Mislim daje ona žena koja je u svadjij sa svojim mozgom. Luna je vrh.Sloba je voli do bola. Oni su zaista izuzetan par.Milanče, novinar je njihov super drugar i oni imaju perfektan odnos sa njim.Vaši komentari,a sami ste svesni,čista glupost