Luna otkrila da NIKOGA NIJE VOLELA kao njega, Slobina reakcija će vas OSTAVITI BEZ REČI!

I. P. M. | vip 2018-06-17 18:02:31 2018-06-17 18:02:31

Nije joj bio problem da to kaže.

printscreen

Zadrugari su danas komentarisali trenutke koji su obeležili njihovo učešće u rijalitiju "Zadruga", a prisetili su se i onih najemotivnijih momenata.

Tom prilikom Luna Đogani je još jednom pred svima otkrila koliko voli Slobodana Radanovića.

- Najpozitivniji emotivni trenutak je kada je Sloba dobio to da vidim psa za osmi mart. Negativan trenutak je bio kada smo se Sloba i ja raskinuli. Sinoć sam išla do svakog ćoška, plakala sam kao kiša i sećala sam se svih lepih stvari koje su mi se desile sa voljenom osobom. Rekla sam Drvetu da mislim da sam malo i luda jer osećam da će mi sve nedostajati. Mislim da ću izaći jača i neću više biti tako naivna i neću verovati ljudima. Kajem se zbog nervnih slomova i zbog psovki, to ne doliči jednoj devojci. To nisam ja, zato mi je krivo, ja nisam takva to mi se nikad u životu nije desilo. Ali eto, ovde sam osetila takvu emociju kao nikada ranije. Nikada nikog nisam volela kao Slobodana - rekla je Luna.

Ipak, pevač Sloba nije imao nikakav komentar na ovu blogerkinu izjavu, samo je i on u toku svog izlaganja naveo iznenađenja koja mu je Đoganijeva.

 

Expand player
Pogledajte više