Ljupka Stević
screenshot
Ljupka Stević

Rajko Ristić

Ljupka Stević, Foto: Rajko Ristić

Naime, Ljupka tvrdi da je Luna prviše mlada i da još nema izgrađenu emocionalnu inteligenciju.

- Sumnjam da će Slobina i Lunina ljubav uspeti kada napuste rijaliti, ali ostaje da vidimo... Lunu poznajem privatno, ona je mnogo slatka i mila i zaista o njoj ne mogu ništa ružno da kažem. Mislim da njene emocije jesu iskrene, ali vreme će pokazati da li će uspeti da opstane sa Slobom. Ona je u ranim dvadesetim, kada misli da je zaljubljena do srži, a to često može da zavara. Previše je mlada da bi mogla da planira decu i brak. Ipak je tamo u zatvorenom prostoru, pa su emocije pojačane - kaže za „Alo!” Ljupka, koja pak ne sumnja u emocije Slobe Radanovića.

Sloba i Luna

Printscreen

Sloba i Luna, Foto: Printscreen

- Slobine emocije su 100 odsto iskrene, ne kažem da Lunine nisu, ali ona je nezrela, a on je sve što ima bacio na kocku zbog nje i čitav život mu se preokrenuo u rijalitiju. Ozbiljan je dečko i sigurna sam da ne folira - uverena je Stevićeva, koja se nada da će je Đoganijeva kada izađe iz rijalitija upoznati sa Slobom, jer je oduševljena njegovim ponašanjem.

- Sloba i ja se nikada nismo upoznali. On se na društvenim mrežama hvalio kako sam ga zapratila, pa otpratila. To je meni bilo simpatično, jer nije shvatio da ga je u stvari zapratio kompjuter kada je promovisao moj profil, što svi mi sa estrade redovno radimo kada platimo promociju. Ipak, Sloba mi je izuzetno drag, oduševio me je njegov odnos sa majkom. Nadam se da će me Luna upoznati s njim kada napuste rijaliti - kaže pevačica i otkriva da je navučena na „Zadrugu”.

Ljupka Stević

Rajko Ristić

Ljupka Stević, Foto: Rajko Ristić

- Pratim sva dešavanja, a ono što propustim, pogledam na „jutjubu“. Od svih rijalitija koji su bili kod nas, čini mi se da je „Zadruga” najinteresantnija. Toliko sam se unela u problematiku, da sam počela i da predviđam kako će se odvijati ljubavne priče Teodore i Anđela i Slobe i Lune. Odmah sam znala da će među njima doći do koškanja, zato što svi imaju drugačiji profil. Ipak, Miki mi je najinteresantniji od svih, ali još razmišljam ko će mi biti favorit u finalu - zaključila je Ljupka.

Komentari (2)

Vaske

02.11.2017 08:32

Sloba nikad ne može da bude na gubitku u ovoj priči. Ako napolju ne uspe sa Lunom, Sloba uvek može da kaže: otarasio sam se, ne jedne nego dve žene. Hvala rijalitiju. Njih dve u stvari ne vide dalje od nosa.

Djogaj

02.11.2017 08:51

Ooooo pa Ljupka nam je čitala malo instant psihologoju.... Ali EMOCIJALNU INTELIGENCIJU... ne mogu da verujem, ovo folkeri resili da nas zadive jos necim sem PVC lepotom?!