Alkohol učinio svoje:  Krunićeva i Golubović  usta na usta
Promo
Alkohol učinio svoje:  Krunićeva i Golubović  usta na usta
Alkohol učinio svoje: Krunićeva i Golubović usta na usta, Foto: Promo


Čačanka je uspela u nameri da ukalja imidž finog momka, koji Golubović gaji od ulaska na imanje.


Sve je počelo sa žurkom na kojoj je Jelena popila više nego što je trebalo jer se nije odvajala od flaše rakije, nakon čega je zanosno igrala na stolu. Dok je zadnjicom mešala Goluboviću ispred nosa, on je iz njene cipele pio kiselu vodu. Kako bi probudila njegovu muškost, Jelena se spustila u njegovo krilo i mešala, dok mu je facu gurala u svoje grudi.

Jelena Krunić i Kristijan  Golubović
Jelena Krunić i Kristijan Golubović, Foto: fotomontaža

 

U dva navrata igračica je žvakala šargarepu, a onda je pljunula u Kristijanova usta, zatim su jednu pojali tako da su im se usne spojile kada su stigli do središnjeg dela ovog ploda. Golubović je sve vreme Jelenu udarao po zadnjici u ritmu muzike dok su ostali farmeri skandirali: “Pritisni ga, ajde, mala. Hoćemo seks.” To je dalo podstrek Krunićevoj, koja je Kristijana uhvatila za međunožje nakon čega je on izašao na terasu da malo dođe sebi. Ipak, Jelena je potrčala za njim.


- Je*ala bih te! Ti si car - govorila mu je dok ga je grlila.
- Malena, ti si jedno srce! Moj brat čačanski. Beži bre, je*ala si mi majku kako si me uhvatila dole - rekao joj je Kristijan, a Krunićeva je nastavila da mu se kači oko vrata.


- A šta kao loše ti je bilo. Dođi da ti pokažem šta imam - govorila je mrtva pijana igračica dok je dizala majicu koju je imala na sebi.


Ubrzo su se oboje vratili na žurku, gde je Krunićeva skočila na leđa Kristijanu, koji je nosio po kući i pritom držao za zadnjicu. Ponesena strašću, ona ga je ujela za vrat toliko jako da je zbacio s leđa.


- Brate, uhvatila me je za ja*a i žvalavila. Ujela me je za vrat i da je nisam odgurnuo veruj mi da bi mi otkinula meso - prepričavao je Kristijan šta se dogodilo Ivanu Gavriloviću, koji je aludirao da bi seks između njega i igračice trajao najmanje 20 minuta.


Čak i posle nekoliko sati, kada se otreznila, Jelena je nastavila da izaziva Golubovića, pa mu se uvukla u krevet, gde je sve vremene njegovu ruku gurala u njeno međunožje. Kristijan, koji je ležao na leđima, sve vreme je posmatrao kameru koja je bila tačno iznad postelje u kojoj se vaćario sa igračicom. Kako bi se “oprao”, on je čitavu situaciju predstavio kao posledicu Jeleninog pijanstva, dok je ona otkrila da se namerno nabacivala cimeru.


- Htela sam da pokažem da iako se predstavlja da je fin, to nije i da iako ima ženu, može s drugom da se dodiruje ustima i pipka - otkrila je Krunićeva svoj pakleni plan.

Kristijan i Zorica
Kristijan i Zorica, Foto: Promo

 

Kristijan izlomio Zoricu

Nažalost, uz alkohol često ide i nerazmišljanje o posledicama, pa je tako vrag odneo šalu, zbog čega je Zorica Marković dobile povrede glave, oka i vilice. U trenutku kada je pijana Jelena skočila na Zoricu i lažala na njoj na podu, ostali ukućani su udarali po zadnjici Krunićevu. Da stvar bude gora, u trenutku dok je Jelena ležala na pevačici, Kristijan je sa stola skočio na njih dve. Zorica, koja je bila na dnu, udarila je glavom o pod, zbog čega je čitav dan preležala jer joj se vrtelo u glavi. Njoj je i desno oko oteklo, dok su joj desni i usna krvarile.

Komentari (5)

Bilja

12.09.2015 08:27

Streljala bih sve koji ovo gledaju. Toliko!

Mirko

12.09.2015 10:46

@Bilja - A one koji citaju, i njih bi streljala?

ogi

12.09.2015 20:01

@Bilja - onda ce da moras i samu sebe posto citas i saljes komentare pametnice

Aleksandar

12.09.2015 09:45

Pao na njene cari. Koje su to cari?! Straota

kiiss

12.09.2015 11:55

Aj bre Gavrilovicu skini se sa Kikijeve grbace toliko si naporan covek. Nevidjeno. Ne moze covek ni da jede od tebe samo brbljas.