Kija uživo u programu otkrila koliko puta je imala seks sa Slobom!

J. O. | vip 2018-04-27 10:28:39 2018-04-27 10:28:39

Kija je napravila pometnju između Lune i Slobe nakon što je priznala da i dalje voli svog supruga.

Screenshoot Youtube

Kija, Sloba i Luna našli su se ponovo u centru pažnje posle Kristine izjave da i dalje gaji osećanja prema Radanoviću!

Naime, kako su mnogi komentarisali Slobin i Kijin seksualni život koji navodno dugo nije postojao, Kockareva je nakon razgovora sa Lunom Đogani odlučila da prizna kako su oni funkcionisali na samom početku njihove veze.

- Kakav si bio na početku? Ona srca, pa 101 ruža... Kako je bilo na početku? Imali smo seks sedam puta, bre! - rekla je Slobina žena.

Kockareva ne može da prežali to što sa Slobom nije ušla u "Zadrugu", jer smatra da bi sve bilo drugačije.

- Da se nije desilo ovde, desilo bi se negde drugde, desilo bi se kad tad. A onda sam počela da razmišljam, nisam želela ni da pomislim na to. Ja ne znam šta bi se desilo da sam i ja ušla ovde od početka, možda bi se zbližili. Mene to ubija! A možda bi i puklo! - rekla je ona.

Iako su mnogi posumnjali u Kristinine emocije, Zorica Marković je pred svima rekla šta je ukućanka njoj priznala dok su razgovarale o Slobi.

- "Kako možeš da voliš nekog ko tebe ne voli?", pitala sam je. Ona je meni odgovorila: "Ja bih volela da nije tako, volela bih da iz sebe iščupam ovog Slobodana u meni", ispričala je Zorica. Luna je zanemela slušajući Kiju kako priča. Blogerka je samo spustila glavu i nije se oglašavala.

 

Expand player
Pogledajte više