Jelena Golubović
Promo
Jelena i Janjuš

Printscreen

Jelena i Janjuš, Foto: Printscreen

Rediteljka Jelena Golubović već dugi niz godina najveći veći deo vremena provodi u rijalitiju i iako pominje svoje partnere, nikome nije jasno zašto se još nije udala i koji je razlog zbog kog nema decu.

To je ponajviše u ''Zadruzi'' zanimalo Janjuša koji je danas seo sa njom i postavio joj nekoliko intimnih pitanja, a rediteljka je konačno otvorila dušu.

- Nije se potrefilo. Ja sam živela u vanbračnoj zajednici meni papir ništa ne znači. Ja dete da gajim sama neću, meni treba muškarac. Ako ja vidim da to nije do kraja života, ja to neću. Ja hoću idealan brak. Ja ću da imam decu kad to Bog kaže - rekla je ona.

Nakon toga, Jelena je istakla da je Janjuš ograničen jer joj je nekoliko puta rekao da treba nađe čoveka i osnuje porodicu.

 

Komentari (6)

nedjo

14.11.2017 23:54

zena je za strucni naucni tim

WYW

15.11.2017 02:27

Opet laz i patetika.Nju takvu bangavu bolesnu hohstaplerku sa ranim radovima niko ni u ludilu ne bi uzeo.Sta ce normalnom coveku takva lujka,prljava,neocesljana, koja nezna ni griz da skuva i koja zivi u lazima i kako drugima da napakosti.Svi Kalaci,jedine koje je smotala su pakao preziveli sa njom.

Manja

15.11.2017 02:45

Ne moze da ima decu nazalost,jer kad je mogla,nije htela,pa sad ispasta, tako da masno laze.Kakav pravi covek?Za nju ne postoji,jer je niko nece zbog odvratne naravi i psihicke nestabilnosti.Moze da laze sebe,ali ljude oko sebe ne,jer vide zenu punu mrznje i zla.Za nju je Cupa bio premija,ali,nije bio njen "nivo",a bolji je covek od cele njene propale porodice.Spasao se covek i dobio jos dece.Srecno Cupo!

kobasica srbije

15.11.2017 08:03

Ako ja vidim da to nije do kraja života, ja to neću. Ko bi nju mogao da trpi ceo život, ustvari moguće je da tip je danas oženi a sutra da se samoubije. Jedino u toj kombinaciji.

Anka

15.11.2017 16:31

Bog je velik.Vidi i on da je ona luda

Hrista

16.11.2017 08:18

Ona zivi u iluzijama. Pogledajte joj samo oci kada prica. Oci sve kazuju !