Marko Janjušević i Ana Korać
Screenshoot Youtube
Marko Janjušević i Ana Korać

Screenshoot Youtube

Marko Janjušević i Ana Korać, Foto: Screenshoot Youtube

Koraćeva nije skidala osmeh sa lica, zadrugari su veoma pažljivo šlušali Janjuša.

- Ja se napolju nisam družio sa devojkama koje su operisane, imaju silikone, sumnjivog morala. Kada sam video ovu devojku ovde, pomislio sam svašta o njoj. Neću da grešim dušu. Iskreno sam se oduševio. Devojka koja je dobra i poštena. Ja pričam onako kako mislim. Stvarno tako mislim o njoj i trajaće dugo. Toliko - rekao je Marko.

Nakon što je završio svoje izlaganje, Janjuš je seo. Na red je došao Filip Đukić, a u toku Filipovog izlaganja Ana je pomazila Marka Janjuševića po glavi i obratila mu se zanimljivim rečima.

 

Komentari (4)

nada

11.01.2018 18:09

Hahahahaha jos jedna postena devojka koja hoce ozenjenog coveka sa detetom ! Jos jedan brak u raspadanju zbog sponzoruse ! Izolacija je ucinila svoje i dokazala koliko su muskarci slabici i koliko nemogu biti verni - sto su ulazili u Zadrugu ? Radi para ? Pa sto to tako i ne ostane - radi para????????? Necije ce dete plakati a koga od njih dvoje to briga ?

vlastimir

11.01.2018 18:16

Ana Korac je zaljubljena u njega. - Ljubavi moja! - rekla je Ana, nakon čega ga je poljubila u glavu. Za njega nisam siguran.

ljubav

11.01.2018 18:18

Janjus se udvarao mnogim devojkama u Zadruzi. Prica da misli na zenu i cerku. A juce izjavio da je pre 2 meseca razveden. Janjus cesto laze ako treba da izvuce neku korist. A Ana Korac je zaljubljena u njega.

ccc

11.01.2018 21:19

ovoj ani zanimljiv zato sto je ozenjen i ima dete zabranjeno voce pa da i to dobije