Nadežda Biljić
Printscreen
Nadežda Biljić

Printscreen

Nadežda Biljić, Foto: Printscreen

Pevačica, koja je u rijalitiju imala žestoku akciju sa Mikijem Đuričićem, poslednje dane pred ulazak u drugu sezonu "Zadruge" koristi da uživa na Adi Ciganliji.Bivša zadrugarka je progovorila o ponudama koje dobija od muškaraca:

- Na nastupima mi nude seks u troje. I za džabe i za pare. Meni je sve to smešno. Nedavno mi prišao lik, ja načuljim uvo da čujem koju pesmu naručuje, a on mi kaže da me sve vreme posmatra zajedno sa svojom ženom i da bi voleo da me imaju kada se završi veselje. Počela sam da se smejem ko blesava, nisam ni znala kako drugačije da reagujem - priča Nadežda u dahu i dodaje da takve ponude dobija i preko društvenih mreža.

- Juče mi je neki momak poslao snimak kako se samozadovoljava. Od početka do kraja. Dobila sam i snimke parova u toku odnosa. Dva lika su mi poslala slike sa njihovim polnim organima uz poruku da me čekaju i da bi voleli da me zadovolje, samo da im kažem kada i gde. Ljudi očigledno misle da posle Mikijevog i mog klipa iz "Zadruge" kako je skroz u redu da mi to šalju. Moji prijatelji se krste i levom i desnom rukom kada im pričam jer znaju da uopšte nisam u tom fazonu. Narod ima iskrivljenu sliku o meni - kaže pevačica.

Nadežda Biljić

Marko Metlaš

Nadežda Biljić, Foto: Marko Metlaš

Komentari (1)

sale

03.09.2018 08:39

Nadezda nije ti narod kriv, ti si to svesno uradila pre 2 miliona gledaoca i jos toliko pornhub ljubitelja :) sad moras da se nosis sa time...ili bolje daj ljudima sto traze i briga te.