Gordana Džehverović
Printscreen
Gordana Džehverović

Printscreen

Gordana Džehverović, Foto: Printscreen

Ljubavni par iz "Zadruge" Teodora Džehverović i Anđelo Ranković pobrao je simpatije publike tokom devet meseci trajanja rijalitija.

Oni su u vezu uplovili u Beloj kući, ali u zatvorenom prostoru bilo je i neizbežnih svađa. Teodorina majka, Gordana progovorila je o vezi svoje ćerke sa Anđelom nakon završetka Zadruge i komentarisala njihove česte rasprave.

- Oni se vole, to je neizbežno, ali sad zavisi od njih na slobodi će to biti drugačije, ali što se tiče nas i naše porodice imaju punu podršku. Mislim da su oni jedan od parova koji se nije nešto snašao, jer su možda oboje razmaženi i paženi. Teodora nije imala takvu vezu, imala je ozbiljnije veze napolju, pa nije bila sigurnija u svoju ljubav, zato je dolazilo do svađa, ali kad sam ja ušla to se smirilo - rekla je Gordana.

Na pitanje da li bi podržala vezu Teodore sa oženjenim muškarcem kao što je Anabela Atijas branila ljubav Lune Đogani i Slobe Radanovića, Goca kaže:

- Nikako ne bih podržala, mislim da je to Anabelina prva greška jer je to trebalo da preseče u startu, ali svako ima pravo na vaspitanje svog deteta, ja sam takva kakva sam, ona je takva kakva je, ona zna najbolje šta radi za svoje dete.

Komentari (3)

TANJA

24.06.2018 20:20

Naravno da nijedna majka koja misli dobro svom detetu ne bi podrzala vezu sa ozenjenim covekom.Zato sto je svesna kakav joj epitet cerka dobija u javnosti.Moze svakoj zeni da se desi da se kroz komunikaciju zaljubi u zauzetog coveka.Ali zato postoji razum koji rukovodi postupcima i govori koje su posledice ako se stupi u vezu sa ozenjenim covekom.Slobu i Lunu je zanela STRAST.LJUBAV NE MOZE DA SE RODI IZMEDJU DVE OSOBE KOJE SE ZNAJU PAR NEDELJA.I KOJE SE NE POZNAJU.ANABELA JE PODRZALA STRAST.

MTV

24.06.2018 20:24

Ona majka koja je spremna da joj cerku javnost naziva pogrdnim imenima,najblaze receno nemoralnom devojkom,e ta majka ce cetku podrzati u vezi sa ozenjenim.ANABELA ZIVI NA BALKANU.ZNA KAKO SE TRETIRAJU TE DEVOJKE.PODRZALA JE DA BUDE LJUBAVNICA.ZASTO SE SADA LJUTI NA TUDJE NEGATIVNE KOMENTARE O LUNI.Da je lepo imati javno seks u rijalitiju imala bi ga Anabela pre nekoliko godina kada je bila u rijalitiju i tamo nasla decka.

Ljerka

25.06.2018 10:03

@MTV - Gospodzo, ja zivim uinozemstu decenijama, ovde niko ne podrzaa vezu izmedju ozenjenog muskarca i devojke i one su drustveno osudjene i nazivane raznim pogrdnim imenima zbog toga, nesto slicno kao na Balkanu!