Eva Ras: "Neću u "Zadrugu" da ne bih ubila sujetnu babu!"

Alo.rs/Kurir.rs | vip 2017-12-12 09:30:24 2017-12-12 09:30:24

Glumica Eva Ras ne može da smisli svoju koleginicu Žižu Stojanović. Ona neće da uđe u rijaliti jer bi bila opasna po Žižin život.

Printskrin Clip.rs

Ona smatra da u "Zadruzi" prave budalu od Žiže.

- Sasvim smo različite da ja ne mogu da kažem ni da je to dobro što ja radim, ni da je loše to što ona radi. Potpuno smo drugačije. Nije se uklopila po mom mišljenju, prave budalu od nje i to mi se nimalo ne dopada. Ja nju celog života izbegavam, ja ne mogu presek njenog lika da dajem, jer smo različite. Ona se razmeće, takva je bila i u životu, i ja se toga stidim. "Ja sam prvakinja, ja sam najbolja", kao da su joj ljudi popili mozak. Da ona sada svoju starost ulepšava, tako da daje sebi prvo mesto na svetu. Ja sam čovek koji misli da svako ima prvo mesto i da ne treba uopšte da se borite za to, i čim se borite to je na štetu drugih - izjavila je Eva za "Kurir".

Eva zbog zdravstvenog stanja ne može da uđe u rijaliti, ali ne želi ni da bude na istom mestu sa koleginicom:

- Novine su prošlog meseca bile pune da ona uvek izvrće oči na moje ime. Tako je bilo i u životu, mi smo snimale seriju "Srećni ljudi" i ni tamo se nismo družile. Ja se sa takvima ne družim. Ako se dogodi da uđem, ja joj to sve reći neću, jer neću da ubijem sujetnu babu. Imam tamo mlade ljude koji mi se već dopadaju. Neću da ubijem uobraženu babu. Neka se ona razmeće i neka uživa u tome.

Expand player
Pogledajte više