Maja Nikolić
Rajko Ristić
Maja Nikolić
Maja Nikolić, Foto: Rajko Ristić

 

Naime, dok su Baki B3 i Kristijan Golubović pričali koje zajedničke prijatelje imaju u spoljnom svetu, pomenuli su i nekadašnjeg vlasnika fudbalskog kluba Železnik Acu Bulića. Na tu priču nadovezala se i pop pevačica, koja je rekla da ona najbolje poznaje pomenutog biznismena jer je s njim provela dve godine u ljubavnoj vezi.


- Oni se hvale nekim kriminalcima i jakim ljudima, ja sam u vezi bila s Acom Bulićem i njemu sam posvetila pesmu „Ubile me, Dragane, Dragane“ jer je njemu pravo ime Dragan. Tako da to što oni pričaju su smešne priče - izgovorila je Nikolićeva, koja je nekoliko puta otkad je ušla u rijaliti „Farma“ ponovila da nikada nije bila niti se družila s ljudima koji važe za žestoke momke. Ona je nastavila prijateljici Vendi da priča o Aci, rekavši da on nikada nije pomenuo Kristijana.

Voli poznate devojke: Aca Bulić
Voli poznate devojke: Aca Bulić, Foto: Marko Metlaš


- Pa meni ga Aca Bulić nikad nije pomenuo! On je smešan za njega! Ja sam, bre, bila s Acom Bulićem, i to znaju svi! Zabavljali smo se dve, dve i po godine! I kako je moguće da za sve to vreme on nikada nije pomenuo Kristijana, a ovaj se kune da su drugari. Kakvi, bre, drugari. Evo, iskoristiću priliku da pozdravim bivšeg dečka Acu Dragana Bulića, kojem sam otpevala pesmu „Dragane“. To svi znaju. Ta pesma je namenjena njemu - ponovila je pevačica, dok je Vesna Vukelić klimala glavom rekavši da za tu romansu čuje prvi put.


- Čudno, nisam nikad čula za vas dvoje niti sam znala da si njemu posvetila pesmu. Znam neke ljude koji su dobri s njim, zato mi je čudno da nisam ukačila da si ti bila s njim - odgovorila je Vukelićeva.
Podsećanja radi, Dragan je bio vlasnik fudbalskog kluba Železnik, kao i vlasnik nekoliko ugostiteljskih objekta u Beogradu. Pre četiri godine, povukao se iz javnog života, pa se retko kada može videti i u noćnim provodima.

Aca sa Cecom Šarić
Aca sa Cecom Šarić, Foto: Goran Srdanov

 

Bulić smuvao Cecu, Kaju i Dijanu!

Dragan Aca Bulić nije imun na poznate dame, pa su se tako u njegovoj ljubavnoj biografiji našle i poznate cice. Među njima su Katarina Kaja Ostojić, s kojom je bio nekoliko meseci u vezi. Posle nje, povezali su ga i s Dijanom Janković, koja je navodno bila jako zaljubljena u biznismena. Devojke koje su po nekoliko godina uživale s Acom u ljubavi su manekenka Agneta Azirović i Ceca Šarić.

Komentari (7)

leduk

16.11.2015 11:49

A skim nisi bila?

nn

16.11.2015 14:42

Stobom niko nije mogao biti u vezi...to je bila kres sema za koju su svi znali..samo ne i Vendi..koja nije cula da si ti bila u Acinoj blizini...Ukopa te najbolja drugarica na farmi...Sedi jedan i ne brukaj sinove..

Mirka

16.11.2015 16:39

Nije te imao samo ko nije hteo.

Beo Gradjanin

16.11.2015 16:53

Nije mi jasno nešto, zar naša poštena i velika vernica Maja nije izjavila da nikada nije niti bi bila u vezi sa oženjenim muškarcem???

Jeja

16.11.2015 18:10

U to vreme je bio ozenjen,bila si mu svalerka.A zasto nisi ispricala da si muvala momka iz njegovog obezbedjenja i da te je tad sutnuo????

vitez

16.11.2015 19:14

Pa, vidite, mlada Nišlijka je devedesetih pristigla u Bg. i kretala se sa "elitom" eh kada bi klub "Stupisa" progovorio, a Vendi je u to vreme kao i sada držala vašare, šatore, stovarišta, tako da se nisu mogle sresti. Kada ih ovako pogledam i po fizičkom izgledu se to može zakljčiti Vendu se ofucala a Maja izgleda ludo ali urbano.

Secerko

17.11.2015 01:24

Meni ovaj gospodin u opste nije simpatican i kako neko moze da bude u oste gospodin ako ima kriminalnu proslost ili ako je kriminalac? U Srbiji su vrednosti toliko okrenute da se treba stideti svog porekla. Prvo sto je odbojan i fizicki a tek mogu misliti kakva mu je psiha s obzirom po fizici sa ovih slika. Ove devojke su lepe ali su lake a on verovatno samo sa takvima i moze jel se slazu. Zamislite koliko zena mora da bude mala moralno pa da rasiri noge ovom "gospodinu" ili onom Peconiju...