NJEGA OVAKO DOŽIVLJAVA Zvezda serije "Tajna vinove loze" iskreno progovorio u kakvom je odnosu sa Vojinom Ćetkovićem! (FOTO/VIDEO)

Serija u kojoj gluimi za kratko vreme je osvojila srca publike

Nebojša Milovanović
Nebojša Milovanović, Foto: Printscreen/Youtube

Nebojšu Milovanovića gledamo u "Tajne vinove loze" u ulozi Zorana Tomovića, a glumac otkriva kako gleda na svoju ulogu u seriji koja je za kratko vreme osvojila srca publike, kao i to u kakvom je odnosu sa Slobodom Mićalović i Vojinom Ćetkovićem

Vojin Ćetković i Sloboda Mićalović
Vojin Ćetković i Sloboda Mićalović, Foto: Dejan Briza

- To je uloga koja pruža mogućnosti za igranje različitih stanja, od agonije, muke, krivice, traženja odgovora kroz ispovesti razne vrste i još mnogo toga. A čim je toliko različito i zahtevno, radovao sam se snimanju, a onda sam s nestrpljenjem očekivao emitovanje serije.

Ova serija prikazuje i to da nema porodice bez tajne.

- Ovde su tajne predmet radnje i drame u seriji. Naravno da je ta teza izvučena kao jedna od linija radnji, a u samim porodicama postoje i stvari koje u njima i ostaju, tako da je sve stvar ugla i pozicije odakle se i kako gleda na tajne u porodici.

Sa Slobodom Mićalović i Vojinom Ćetkovićem, Nebojša igra i u matičnom Jugoslovenskom dramskom pozorištu. Sad otkriva koliko je za uspeh serije dobro što se poznaju odranije.

- Naravno da je dobro kada se kolege dobro poznaju i rade dugi niz godina. Pre svega je dobro za ovakve uloge i odnose koji zahtevaju veliko poverenje i dozu bliskosti, jer smo Vojin i ja u seriji braća - rekao je glumac.

Saznajte OVDE sa kim je Sloboda objavila fotografiju na društvenim mrežama.

BONUS VIDEO:

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi