Olivera i Đorđe Balašević
Screenshoot Facebook
Olivera i Đorđe Balašević

Screenshoot Facebook

Olivera i Đorđe Balašević, Foto: Screenshoot Facebook

Supruga Đorđa Balaševića još jednom je oduševila pratioce na društvenim mrežama

Supruga Đorđa Balaševića, Olivera Balašević, često dobija pregršt pohvala na račun mladolikog izgleda, a sada je najnovijom objavom na Instagramu pokazala da joj vreme definitivno ne može ništa!

Olivera ima 61 godinu, ali mnogi joj poručuju da i u 7. deceniji i dalje izgleda kao devojčica.

Ona je pozirala u duksu, džinsu i patikama, a, kao po običaju, bila je nasmejana!

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Olivera Balašević (@olivera.balasevic) on Oct 27, 2020 at 2:10am PDT

 "Tako je po ugledu na uvek doteranog gospodina Paja - Patakija koji se nikad ne bi pojavio na tremu čak ni nešto ležernije odeven i Ivica uvek izlazio iz stana tek kad zakopča i poslednje dugme. Garderoba nam je bila takva da nije postojalo puno razlike između onoga u čemu smo se igrali i onoga u čemu smo išli u školu, ali ni mogućnosti, pa smo zbog toga još više pazili da uvek ostanemo uredni. To nam je naročito olakšavalo da se bez posebnog doterivanja neprimetno iskrademo čak do centra, pa i dalje, kao onda kad smo šmugnuli sve do kuće u koje je moja nesuđena baka prodavala lubenice. Ni Ivica o svom ocu nije puno pričao. Izgleda da u svakoj porodici postoji ponešto što se gurne pod tepih, ali kad se pretera u tome, taj tepih je osuđen da nikad ne poleti, nego ostaje kažnjen da svojim naizgled brižno očetkanim resicama zauvek krije sve što je godinama naguravano pod njega. Planeta Dvorište, str. 145", napisala je u opisu fotografije.

Pročitajte još

Komentari (1)

Snežana

27.10.2020 16:37

Zaista lepo izgleda za svoje godine, mada ipak dok ne vidim uživo ne uzimam zdravo za gotovo. Fotošop je čudo. Ali generalno za svoje godine izgleda odlično