Senke nad Balkanom 2
Screenshot
Senke nad Balkanom 2

Screenshot

Senke nad Balkanom 2, Foto: Screenshot

PROČITAJTE JOŠ:

Kako "Senke" imaju mnogobrojnu vernu publiku, na društvenim mrežama su prisutne brojne pohvale na račun novih epizoda. Međutim, kako pratioci radnje "Senki" znaju da pohvale, isto tako umeju i da kude.

Senke nad Balkanom 2

Screenshot

Senke nad Balkanom 2, Foto: Screenshot

Međutim, u jednoj od epizoda se potkrala još jedna greška. Naime, u kadru sa Majom Orašić su se pojavila dva automobila koja nikako nisu smela da se pojave u kadrovima koji prikazuju 1934. godinu.

Jedan od vernih fanova serije je to obajvio na društvenoj mreži Twitter i napisao:

- Gledam Senke nad Balkanom 2 kad ono 1934. godine se vozi mini kuper i smart. Je l skuplja filmska traka ili da se zaustavi saobraćaj da se snimi kadar? 

Senke nad Balkanom 2

Screenshot

Senke nad Balkanom 2, Foto: Screenshot

Pogledajte BONUS video:

Jedna je od NAJBOGATIJIH ŽENA sveta, a nekada je umesto haljina nosila džakove za krompir!

 

Komentari (3)

Goran Zemun

21.11.2019 20:50

Ko radi taj i greši. Serija je TOP i mogu svi da traže greške ali džabe. Kamo sreće da ima više ovakvih serija da ne gledamo strana sranja.

mihailo

21.11.2019 23:28

Još veča greška je Knez Pavle u Belom dvoru i kao useljavase u dvor i još slika El Greka napodu... Ovakve proizvoljnosti su nedopustive. Beli Dvor je počeo da zida Kralj Aleksandar za života za svoja tri sina. Zgradu je dovršio Knez Pavle tek posle smrti kralja. Zgrada je završena u Adam stilu i kopija je White Lodge u Londonu.

Tanja

22.11.2019 08:24

Steta što je serija promenila TV kanal, tako da velikom broju gledalaca nije dostupna, inače je reč o vrhunskoj seriji, bez obzira što se potkrade neka greška. Tek kroz ovu seriju otkrivamo neke detalje iz prošlosti koji su većini ljudi bili nepoznati. Radnja serije je odlična, vrhunski glumci i svaka čast Bjelogrilću na ovoj seriji.