Snežana Dakić
Instagram/printscreen
Snežana Dakić

Instagram/printscreen

Foto: Instagram/printscreen
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Snezana Dakic (@snezanadakic) on Mar 5, 2020 at 12:17pm PST

- Susret sa samim sobom. To je najveći izazov samoizolacije. Preispitivanje svojih stavova i uverenja, svojih postupaka i izbora. Šta nas je sabotiralo i saplitalo? A šta nam je bilo podsticaj? Borba sa sobom. Prihvatanje ili menjanje sebe. Mislim da je to potrebno i da je dobro sto ne možete da pobegnete od sebe. I ne treba. Doduše, neki mogu: u fikciju- serije, filmove , knjige. Ali, čak ćete i tu naleteti na sebe.

- Da li je ona mlada sa druge slike (2005.) očekivala ovakvu slavljenicu sa prve, da li je zbunjena majka sa treće i četvrte slike (2007.) očekivala da ce sve biti jos bolje? Pa, nije.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Snezana Dakic (@snezanadakic) on Feb 14, 2020 at 1:12am PST

- A sve je ispalo dobro, uz poteskoće, naravno. Ali , to je život. Šta je moglo drugačije? Iskreno, moj pogled na moj život je mogao da bude drugačiji: pozitivniji, manje dramatičan, sa manje straha i manje emocija....ali, to sam ja: sve i svakoga uzimam za ozbiljno....primam k’srcu. izrazeno odgovorna i preterano samokritična. Možda je to i boljka vaspitanja nas iz generacije X .

- Ali sad znam gde samu sebe sabotiram i šta je do mene, do mog doživljaja, a šta je do drugih. Šta je do mojih uverenja, a šta je stvarno. Sada znam i da upravljam egom, a sada je to i moderno, dok se ranije mnoge veštine licnog razvoja nisu ni znale ni praktikovale.

- Zatim, Nije kasno ni da prevrednujemo prošlost. Da pogledamo pravim očima. Bez strasti. Da oprostimo sebi i drugima. Jer nismo umeli bolje. Da pogledamo drugim očima, data nam je prilika i zrelost.

- NESreca mnogo zavisi od našeg dozivljaja stvarnosti. P.s. Glavna vizuelna razlika je u tome sto sada imam 8 kg vise. I nemam šiske, meni se vise sviđa ovako - napisala je voditeljka u svojoj objavi.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Snezana Dakic (@snezanadakic) on Mar 30, 2020 at 2:05pm PDT

 

Komentari (1)

Trig

01.04.2020 11:28

Ne brinem se ja za ovu babu.Naci ce ona,kada sve ovo prodje sa virusom,neku budalu da je finansira.