NE PRESTAJU DA SE SVAĐAJU Važio je za najpoželjnijeg neženju, oženio je lepu Jasminu, a sada su isplivali porodični problemi na videlo! (VIDEO)

Bivši rukometaš otkio je bračne detalje

Vlada Mandić
Vlada Mandić, Foto: Marko Đoković/Alo!

Bivši rukometaš Vlada Mandić otkrio je u razgovoru sa ekipom emisije "Premijera" da je preležao koronu, bez težih simptoma, što je otkrio sasvim slučajno.


- Bogu hvala u mojoj familiji niko nije imao problem, ja sam odležao koronu i to nisam znao. Nisam imao simptoma, što se kaže, na nogama sam je prebrodio. Kad sam radio neki za putovanje i našli su mi antitela, a nisam ni znao. Tako da sad imam antitela, siguran sam, bar još jedno par meseci - istakao je Vlada, a zatim osetio da se i on, kao i mnogi, suočio sa finansijskom krizom tokom epidemije:

- Svako je osetio ovu krizu, svaka privredna grana, tako da je i moj privatni biznis osetio. Najviše je problema bilo na samom početku, kada su bile žešće mere, a sad je malo drugačije, malo je bolje. Ali svakako da sam i ja osetio krizu zbog korone.

Vlada je važio za najpoželjnijeg neženju na ovim prostorima, a onda je njegovo srce ukrala lepa Jasmina. Par se venčao ove godine u Trebinju, a svedoci su im bili njihovo četvoro dece. Vlada je pred kamerama otkrio oko čega se najčešće svađa sa suprugom.

- Oko svega se svađamo, a ni oko čega, sve su to gluposti. Sreća moja je što ja putujem, dosta odsustvujem zbog posla, pa onda kad se vidimo, vidimo se u želji, taman kad se zasitimo, opet odem. Slažemo se, sitni su to problemi uglavnom oko dece. Ona je dosta stroža od mene, kad ih napada i kad ih grdi ja ih ne dam i obrnuto - rekao je Mandić.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi