Tviterašica sramno izvređala Natašu Ninković jer ne koristi botoks, od odgovora "gore" mreže (VIDEO)

Srbija Danas.rs/Alo.rs/A.T. | vip 2021-02-26 13:41:00 2021-02-26 13:41:00

Nataša Ninković brijirala je u ostvarenju "Dara iz Jasenovca", međutim, njen izgled je zasmetao jednoj sekretarici

printscreen

Nataša Ninković našla se na meti kritika zbog toga što se nije podvrgla estetskim zahvatima.

Estetska hirurgija i težnja žena da izgledaju mlađe postala je deo svakodnevice, ne samo poznatih, već žena iz svih sfera društva. Kriterijumi lepote potpuno su se pomerili, a kao čest problem ističe se to što se od žena očekuje da i u petoj, šestoj deceniji budu savršene i "mlade".

Iako su pripadnice nežnijeg pola koje praktikuju usluge hirurga često okarakterisane kao "plastične", ima i onih koji smatraju da je problem ukoliko se neko ne ulepšava botoksom i filerima. Jedna takva kritika upućena je na račun glumice Nataše Ninković, zbog čega je došlo do haosa na društvenim mrežama.

- Žene, ajmo o ovome jer je meni to jako čudno: Zašto se Nataša Ninković malo ne zategne? J*bote, kad sam ja kao sekretarica u krš firmi uspela da skupim za botoks i hijaluron, može i Nataša Faking Ninković! Brate, gledam ovu Daru iz Jasenovca i ne mogu da verujem da Nataša izgleda kao moja baba! Žena je moje godište, alo, je l' vi kapirate! Pa idi u pm, zategni se, glupačo! - napisala jedna korisnica Tvitera, a objava je vrlo brzo postala viralna i dočekana je na nož.

Jedan fan kroz tri stavke odgovorio je korisnici Tvitera, nezadovoljnoj izgledom glumice.

Ovaj tvit naišao je na oduševljenje Natašinih fanova, a odgovori sekretarici koja je prozvala glumicu samo su se nizali.

Mnogi su Natašu uporedili sa Monikom Beluči, hvalili ne samo njen izgled nego i način na koji se ponaša u javnom životu, njenu glumu, harizmu, ali i u krajnjoj liniji to kako je odigrala svoju ulogu u filmu "Dara iz Jasenovca" od kog je sve i krenulo.

BONUS VIDEO:

Ninkovićeva je takođe otkrila da je zamalo i odbila ulogu u filmu "Dara iz Jasenovca".

PROČITAJTE JOŠ:

Expand player
Pogledajte više