Tihomir Tika Stanić
printscreen/YouTube
Tihomir Tika Stanić

printscreen/YouTube

Foto: printscreen/YouTube

Glumac Tihomir Tika Stanić nas ovih dana oduševljava u različitim ulogama, a na TV ekranima gotovo da ga non-stop viđamo. Njegov život sam po sebi zapravo i jeste bio kao jedan film - sem što se godinama borio sa porocima poput pića i kocke, Tika je imao i trenutke kada je razmišljao da odustane od glume.

PROČITAJTE JOŠ:

"Hteo sam bezbroj puta da napustim ovaj posao, jer sam se stideo što sam glumac. Davao sam otkaze i vraćao se, jer više nisam video smisao. Posle svih ovih godina sada u poslu pronalazim radost, nemam više strah ni od neuspeha ni od uspeha, na isti način ih podnosim" , rekao je nedavno slavni glumac.

Tihomir Tika Stanić

printscreen/YouTube

Foto: printscreen/YouTube

Tika je jedan od retkih glumaca koji je otvoreno pričao o svojoj borbi sa porocima i kako su ga supruga Jelena i ćerke Milena-Hana i Sofija-Nađa izvele na pravi put i dale mu snagu da nastavi borbu za normalan i lep život.

"Počeo sam da pijem u najranijem detinjstvu sa trinaest godina da bi me prihvatili u društvu. Posle je sve preraslo u naviku i fiziološku potrebu. Mislio sam da ću biti veliki glumac ako mnogo pijem i da je stvarno velika vrlina to što sam mogao da popijem dve litre žestokog pića na dan. Jednostavno te pogrešno vaspitaju, pošto naša sredina voli da podržava poroke i mane i da ljude gura u propast. Trenutak otrežnjenja došao je kada je Milena imala devet godina i jedna drugarica joj je rekla: "Tvoj tata je pijanac." Kada sam to čuo uplašio sam se da će me se ćerka stideti i odlučio da prestanem da pijem" , bio je iskren on.

Tihomir Tika Stanić

printscreen/YouTube

Foto: printscreen/YouTube

"Bilo je tu naravno i drugih okolnosti: nisam više imao para za piće i već sam bio na ivici da ugrozim profesiju i život. Otišao sam kod neurologa da bih pomogao organizmu, da uzmem vitamine i sedative i da mi se ne desi ono što se dogodilo mom ocu. Jer on je prestao da pije i posle dvadeset dana usled apstinencijalne krize dobio je izliv krvi u mozak i umro u 56. godini života. Sećam se da mi je u jednom trenutku kada je bio pri svesti rekao: "Vidiš sine, jedini put u životu sam bio karakter i zbog toga ću umreti." Tako je i bilo. Devedesetih godina sam mnogo vremena provodio i pored slot mašina i ruleta. Krenulo je teško ludilo u zemlji, praćeno mojim osećajem da sam bespomoćan" , rekao je glumac.

NAJČITANIJE VESTI IZ POP KULTURE:

"Znao sam unapred da to nije dobro, ali mi nije bilo pomoći i posle sam mnogima dugovao pare. Iako sam na ruletu dobijao, shvatio sam da ću biti na pravom dobitku tek kada na to stavim tačku. Od kada sam prestao da pijem 1. aprila 2002. godine nisam ni pomislio da okusim kap alkohola" , otkrio je svojevremeno Stanić i dodao:

"I rođenje druge ćerke doživeo sam kao nagradu za tu dobru odluku, tako da mi je najvažnije da su mi deca živa i zdrava. Nisam strog roditelj, jer smatram da je to kontraproduktivno, a supruga Jelena mi je uvek bila velika podrška."

Tihomir Stanić

Rajko Ristić/Alo!

Foto: Rajko Ristić/Alo!

 

Tiki Staniću su dali OGROMAN NOVAC i molili ga da OVO nikome ne ispriča! SVIMA je rekao, nije mogao ni da sanja šta će mu se desiti zbog toga!

AUTOR: Alo.rs/ B.Z. DATUM I VREME: 22.07.2019. 13:03 - 22.07.2019. 14:31 Tihomir Tika Stanić je srpski televizijski i pozorišni glumac i producent. Tihomir Stanić, Foto: Marko Metlaš/Alo! Tihomir Tika Stanić danas je proslavljeni srpski glumac koga u poslednjih godina najviše znamo kao inspektora Marjanovića u popularnoj seriji "Ubice moga oca".

BONUS VIDEO

Anu Sević prozvali da nema zanimanje, ona konačno otkrila istinu koju javnost nije znala!

 

Komentari (1)

Dragan

18.11.2019 17:08

Ipak je konzumiranje alkohola ostavilo trag u psihi ovoga čoveka čim je protiv sadašnje vlasti?