BILO JE STRAŠNO IGRATI 11 PUTA PRED PRAZNOM SALOM! Tiki Staniću su dali OGROMAN NOVAC i molili ga da OVO nikome ne ispriča! SVIMA je rekao, nije mogao ni da sanja šta će mu se desiti zbog toga!

Tihomir Tika Stanić je srpski televizijski i pozorišni glumac i producent.

Tihomir Stanić
Tihomir Stanić, Foto: Marko Metlaš/Alo!

Tihomir Tika Stanić danas je proslavljeni srpski glumac koga u poslednjih godina najviše znamo kao inspektora Marjanovića u popularnoj seriji "Ubice moga oca". 

 

Iako je danas veoma popularan, Tika je imao i teških dana. On se jednom prilikom prisetio kada je napravio predstavu, monodramu "Detinjarije", a koliko je verovao u njen uspeh govori činjenica da je od toga mislio da izdržava svoju porodicu. Međurim, stvari se nisu baš odigrale kako je on zamišljao: 

STAVIO JE ČARŠAV, DA KRV NE ISPRSKA ZIDOVE Tragična smrt Bekima Fehmijua! Niko se nije voleo kao on i Branka, njihova ljubav je drmala čitavu Jugoslaviju!

"Napravio sam jednu predstavu, zvala se "Detinjarije" našao sam, u to vreme, ogromne pare da uložim u tu predstavu. To je bila predstava od koje sam planirao da hranim porodicu. Na prvoj reprizi su u BITEF-u prodali 2 ulaznice, na drugoj reprizi su bile prodate 4 ulaznice, na trećoj reprizi je bilo prodato nula pozivnica, i na 11 repriza je bilo prodato nula pozivnica. Kasnije sam dovodio taštu i njenu prijateljicu i kažem: "Evo za 5 minuta vi u salu, ja dok se presvučem i igram". Nijednu predstavu nisam otkazao. Onda su me zvali na neki festival u Nikšiću i ja sam tražio honorar pošto sam bio dosta ogorčen i nesrećan na sve te okolnosti", ispričao je glumac.

OD SADA I ŠIRA PUBLIKA MOŽE GA GLEDA KVALITETAN IGRANI SADRŽAJ Tihomir Tika Stanić o ulozi inspektora Marjanovića u seriji “Državni službenik”, koju od subote prikazuje TV Pink

"Tražio sam ogroman honorar. Oni su mi rekli da festival ne plaća učešće, već da samo pokrivaju troškove, jer to je šansa da dobiješ nagradu. Ja sam insistirao na tome da mi oni plate. Onda su oni rekli: U redu, platićemo Vam, ali pošto samo Vama plaćamo, nemojte to nikom reći". Ja sam rekao: "Svima ću reći!" Dobio sam nagradu žirija, publike i još su jednu nagradu izmislili za mene - nagradu kritike. Dobio sam 3 nagrade, 2 su bile novčane. Vratio sam se sa 5.000 maraka u nagradama", ispričao je Tihomir.

Tihomir Stanić
Tihomir Stanić, Foto: Rajko Ristić/Alo!


PRESRELI GA! Policajci priveli Tihomira Stanića!

"Onda sam tu nagrađenu predstavu mogao da prenesem u Atelje. Greškom blagajnika prodate su ulaznice i za veliku i za malu scenu. Ja sam od 393 mesta u Ateljeu imao 512 prodatih ulaznica. Doživeo sam sastiskaciju posle godinu i 12 dana. Bilo je strašno teško igrati 11 puta pred praznom salom. Smejali su mi se ljudi. Ali ja sam verovao da je to dobro. Verovao sam da je to dobro to što radim. I izdržao sam i pobedio sam", završava Tihomir.

 

Pogledajte BONUS video: 

Goca Tržan došla na suđenje zbog alimentacije, Ivan se NIJE POJAVIO!

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi