JEDNOG DANA JE OTIŠAO NA PECANJE, I NIKADA SE NIJE VRATIO! Srpski glumac preminuo pre 2 decenije, a njegova smrt je još uvek obavijena velom misterije!

Bio je veliki sanjar i boem!

Predrag Laković
Predrag Laković, Foto: Screenshot Youtube

Na današnji dan 1997. godine preminuo je poznati srpski glumac Predrag Pepi Laković. Prošlo je 22 godine od njegovog odlaska, a još uvek se ne zna šta se tačno dogodilo.

 

Predrag Laković je bio poznati jugoslovenski glumac. Imao je brojne uloge, ali publika ga najviše pamti kao Bobinog ujaka Koste Pavlovića iz serije "Bolji život". Takođe, jedna od zapaženijih uloga mu je i bila u kamiondžijama, kao nastavnik muzičkog, a scene koje je snimio sa Miodragom Petrovićem Čkaljom se i dan danas rado gledaju.

MESEC DANA NIJE DALA IME SINU Sa 23 godine je rodila dete starijem kolegi, a nakon porođaja su usledile prave muke!

 

Posladnju ulogu imao je 1997. godine, nesposredno pred smrt, u filmu "Crna mačka, beli mačor" gde je igrao lik muzičara. Međutim, kraj snimanja nije doživeo!

RODITELJI SKUPLJALI PEČURKE DA BI IH ODŠKOLOVALI! Mlađa sestra Ivice Dačića je završila 2 fakulteta, a malo ko zna da je glumila u seriji "Porodično blago"! Evo gde danas radi!

 

Predrag Laković
Predrag Laković, Foto: Screenshot Youtube

Predrag je bio poznat kao veliki samotnjak, pa je često voleo da ode u svoju vikendicu na Bisernom ostrvu u blizini koje je i izgubio život. 9. septembra 1997. godine stradao je na Mrtvoj Tisi, a njegovo beživotno telo su pronašli lokalni alasi. Nakon ovog tragičnog događaja u javnosti su počele da kruže priče da je Predrag oduzeo sebi život, ali to nikada nije potvrđeno.

GLUMAC PROGOVORIO O ZATVORSKIM DANIMA! Vlasta Velisavljević mesecima ležao u Zabeli! Dva puta ga hvatali u bekstvu, a onda je došlo naređenje!

Dragan je imao i rođenog brata blizanca Dragana Lakovića.

Pogledajte kako izgleda čuvena Selma iz legendarne numere Bijelog dugmeta! Danas je napunila 90 godina!

AUTOR: Alo.rs/ B.Z. DATUM I VREME: 26.08.2019. 14:28 - 26.08.2019. 15:37 Vlado je za njom patio 4 godine! Željko Bebek, Foto: Screenshot Youtube Jedan od najvećih hitova grupe Bijelo dugme posvećen je ženi u koju je Vlado Dijak bio toliko zaljubljen da je njeno putovanje na fakultet pretočio u jednu od najlepših ljubavnih pesama.

On je takođe bio glumac, a poznat je po dečijim emisijama. Najpoznatije su "Na slovo na slovo" i "Deco, pevajte sa nama", u kojoj je i pevao za mališane.

Pogledajte BONUS video:

Jedna je od NAJBOGATIJIH ŽENA sveta, a nekada je umesto haljina nosila džakove za krompir!

 

 

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi