Matea Milosavljević
Youtube/printscreen
Matea Milosavljević

Youtube/printscreen

Matea Milosavljević, Foto: Youtube/printscreen

Gostujući u emisiji "Šok Tok", izjavila je da je živela u kamperu na Adi Ciganliji i da joj tada luksuz nije bio važan. Ova njena izjava izazvala je brojne rakcije:

-To je jedno predivno iskustvo, živela sam u kamperu sa tadašnjim dečkom, jer to je bilo jedino njegovo stanovište u tom trenutku. Upoznali smo se na Adi Bojani, pa smo bili malo na Kopaoniku, sa kamp kućom i onda je došao red na Beograd i jedino gde smo mogli da stavimo to je bio parking Ade Ciganlije - rekla je glumica

Matea Milosavljević

Youtube/printscreen

Matea Milosavljević, Foto: Youtube/printscreen

-Stvarno jedno predivno iskustvo i na prvu pomisliš kao "kako ću da živim ovde, kako ovo kako ono", ali zapravo shvatiš da ti malo treba da budeš srećan. Budiš se, Ada, priroda pored tebe, šta ćeš lepše. S obzirom da me poznaju svi su očekivali tako nešto od mene. Mama i baka su onako malo bile u šoku, ali brzo su se navikle i one, nisu dolazile na kafu, mi smo dolazili kod njih - zaključila je mlada glumica

Ovu Mateinu izjavu mnogi su pohvalili na društvenim mrežama:

- "Bravo, devojko!", "Svaka čast" "Bravo, lepo je čuti da je neko danas normalan do te mere da može kamper, a ne da mora vila na Dedinju", "Baš divna i skromna devojka", "Matea, trebalo bi da se mlade devojke ugledaju na tebe", neki su od komenatar na Tviteru.

Komentari (1)

vesna

16.04.2021 07:23

Da, draga devojka, zaista. Ali ono što je meni to veče zapalo za oko jeste srpski jezik - pravila je greške koje od glumca ne očekujem. Nekada su spikeri, voditelji i glumci, kao i novinari, morali savršeno znati srpski, a danas je sve posrnulo, pa i njihovo znanje srpskog jezika. Ne krivim Mateu, reče i da je tremaroš, pa možda je trema... A ako nije, šta bi s njenim profesorima, školama koje je završila, fakultetom? Isto je sa novinama. Izgleda štede i na lektorima, što deluje neprofesionalno.