OTKRIVENO ŠTA ĆE SE DESITI U 10. EPIZODI! Srbija će zanemeti zbog teške scene u poslednjoj epizodi "Korena"

Glumac Radoje Čupić koji igra učitelja Andru u seriji po romanu Dobrice Ćosića otkriva šta će se dogoditi u poslednjoj, 10. epizodi. Pazite spojleri!

Koreni
Koreni, Foto: Screenshoot Youtube

Kraj serije "Koreni" koja se trenutno emituje na RTS se bliži kraju. Ostalo je još dve epizode do kraja, a učitelj Andra, kojeg igra Radoje Čupić kaže da mu je najteže u ovoj seriji pala jedna scena sa Žarkom Lauševićem u kojoj njih dvojica treba da odglume kraj svog prijateljstva.

 

"Snimanje te scene mi je baš ostalo u sećanju. Nama glumcima je divno kada imamo dobar tekst u rukama, jer nam se tada otvaraju zaista široke mogućnosti. Ipak, meni je najteže kada su se Aćim Katić i moj Andra susreli i rastali u poslednjoj epizodi. U tim trenucima sam obratio dosta pažnje, usmerio svu koncentraciju i mislim da je odlično ispalo. Još uvek tu scenu nisam video, ali mislim da će publika biti oduševljena", kaže Čupić.

On dodaje da je bilo divno raditi sa Lauševićem i da se oni dugo poznaju, iako su različitih glumačkih akademija.

 

"Drago mi je da posle toliko godina i njegovog odsustva radimo zajedno. Divno je bilo ovo iskustvo, jer smo generacijski slični".

O svojoj ulozi učitelja Andre kaže da je šira nego ona u romanu Dobrice Ćosića i da zapravo predstvlja "metaforu o tome kako se Srbija oduvek odnosila prema svojim učenim ljudima".

 

Pratite nas na Instagramu Facebook-u

PROČITAJTE VESTI KOJE SMO IZDVOJILI ZA VAS - OVDE

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi