serija "Preživeti Beograd"
Promo
serija

Promo

Foto: Promo

Nova, sedma epizoda serije "Preživeti Beograd" i nove avanture naših junakinja su na programu TV Pink i ove subote od 21 čas. Prinuđene da se snalaze nakon što su izbačene iz doma, svaka od njih će se suočiti sa nekim unutrašnjim borbama.

U prošloj epizodi Jablan i Koki su otišli kod Žanka, a u njegovom domu zatekli su nered posle kućne žurke, i njegovo staro društvo, Džonija i Sonju. Ipak, Jablan moli Žanka da mu pozajmi novac kako bi vratio Ružici dug. Tu Žanko saznaje za problem koji devojke imaju oko smeštaja. U nadi da niko neće primetiti, uzima novac iz očevog šteka i daje Jablanu.

serija

Promo

Foto: Promo

Ružičin otac Miladin ponovo pokušava da joj se približi. Dolazi u Vitin lokal da razgovara sa kćerkom. Ona mu u lice priznaje da je bila kod njegove ljubavnice Branke i da zna sve što se među njima dešava.

- Bila sam kod Branke, Miladine – rekla je Ružica.

- Evo doneo sam kolače da probaš – pokušavajući da skrene s teme.

- Ma neću tvoje kolače čoveče, neću ništa od tebe, evo ti ove pare i samo idi, ’ajde idi – počela je da viče Ružica.

serija

Promo

Foto: Promo

Posle sukoba sa ocem i sa gazda Vitom, Ružica i Nevena se pakuju i odlaze u Stevanov stan. Misleći da su konačno rešile stambeno pitanje u Beogradu, devojke i Stevan nailaze na zaključana vrata i Stevanovog oca, koji ih tera odatle.

- Šta vi radite ovde? – upitao je zbunjeno Vojin.

- Čika Vojine... – počela je Nevena, ali ju je Stevanov otac prekinuo:

- ’Ajte vi lepo deco, idite odavde pošto ja imam neka posla.

serija

Promo

Foto: Promo

Oteravši sina, Nevenu i Ružicu s vrata, Vojin se vraća u stan gde ga čeka Nevenina majka. Nemajući kud, devojke se obraćaju Ljudmili za pomoć. I pored nezahvalne situacije u kojoj živi i roditelja koji su u stalnom sukobu, Ljudmila ih prihvata i poziva u svoj stan. Međutim, Nevena je uznemirena sumnja da je njena majka umešana u priču sa Stevanovim ocem ne da joj mira.

- Izvini što zovem ovako kasno, jel mama kod kuće? – pitala je Nevena oca.

Sledećeg jutra Nevena se pakuje i kreće kući, jer želi da se sama uveri u situaciju u porodici.

- Šta je tebi važnije od faksa, ne razumem – pitala ju je Ružica.

- Moja mama, bojim se da se uvalila u nešto strašno – priznala joj je Nevena.

serija

Promo

Foto: Promo

Žankov otac je shvatio da mu nedostaje novac. Problem je u tome što zapravo nedostaje mnogo više od onoga što je Žanko dao Jablanu. Izgleda da je još neko saznao za očev štek.

- Moraš da razgovaraš sa njim Žanko – rekla mu je majka.

- Zašto da razgovaram? – bio je u čudu Žanko.

- Misli da si ga opet pokrao – rekla mu je na kraju mama.

Ko je pokrao Žankovog oca i šta će Nevena otkriti kod kuće, saznaćete u sedmoj epizodi serije "Preživeti Beograd" u subotu 23. novembra u 21 čas na TV Pink!

serija

Promo

Foto: Promo