Smrt, kovčeg
Shutterstock
Brian Turk

printscreen

Brian Turk, Foto: printscreen

Glumac Brian Turk preminuo je u 49. godini, piše TMZ. Njega pamtimo po serijama "Beverly Hills", "Dva i po muškarca" i "Carnivale".

Naime, Brianu je dijagnostikovan tumor na mozgu s kojim se borio, pa je na kraju umro od posledica te opake bolesti.

Brian je glumio u nekoliko popularnih filmova kao što su "Američka pita 2", "Krokodil Dundee u Los Angelesu" i "Izgubljeni svet: Jurski park".

PROČITAJTE JOŠ:

Nakon što mu je dijagnostifikovan rak, njegov prijatelj Karlos Marlene Montiel u julu je osnovao fond za pomoć Brianu i njegovoj porodici - supruzi Emili Vu i osmogodišnjem sinu, kako bi mogli lakše pokriti troškove lečenja.

Kako je glumac na kraju preminuo, osnivač fonda zamolio je ljude da nastave s novčanom podrškom da bi porodica mogla platiti sahranu.

- Pre nešto više od godinu dana našem dragom prijatelju Brianu Turku dijagnostifikovan je rak. Budući da je on vrlo povučena osoba, niko nije znao da je bolestan kako ne bi zabrinuo porodicu i prijatelje. Nažalost, njegov je rak sada u terminalnoj fazi. Brian je pozitivno uticao na tolike živote, uvek je bio tu za nas. Želi da se bori protiv ove bolesti zbog svoje žene i osmogodišnjeg sina, koji ga smatra najboljim prijateljem. Brian je izdržavao svoju porodicu jer njegova žena nije mogla da radi puno radno vreme. Kao zajednica moramo se moliti za Briana i njegovu porodicu u ovo teško vreme. Njima će biti potrebna pomoć, najviše zbog budućnosti dečaka. Ako možete donirati ili pomoći na neki drugi način, oni će to veoma ceniti"- piše na stranici za prikupljanje donacija.

Ubila se poznata tinejdžerka, imala je samo 16 godina! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/ B.Z. DATUM I VREME: 10.09.2019. 08:40 Tragedija! Maja Lecia Nejlor , Foto: Screenshot Instagram Zvezda dečjeg programa Bi-Bi-Sija preminula je u 16. godini nakon što se obesila, potvrdila je istraga, a prenose britanski mediji. Kako je istražitelj naveo, ova tinejdžerka je stradala nesrećnim slučajem i da nije htela da oduzme sebi život.

 

BONUS VIDEO:

Jedna je od NAJBOGATIJIH ŽENA sveta, a nekada je umesto haljina nosila džakove za krompir!