TUČA U KAFIĆU NARODNOG POZORIŠTA Poznati glumac stolicama gađao baletane?!

Šok!

Milan Pleština
Milan Pleština , Foto: Screenshot Youtube

U subotu uveče nakon završetka plesne predstave Metropolis, glumac Milan Pleština u kafiću Hrvatskog narodnog kazališta verbalno je i fizički napao baletane, inače strane državljanje, a potom na njih bacio stolicu.

 

Ovaj nemili događaj odmah je pokrenuo lavinu komentara i "priča iz pouzdanih izvora".

DEVOJKE VRIŠTE ZA NJIM KAD GA VIDE NA ULICI! Jedna od najlepših voditeljki RTS-a se udaje! A tek da vidite ko je njen izabranik!

Dubravka Vrgoč koja je za incident saznala tek u ponedjeljak, rekla je:

- O incidentu u kantini HNK u Zagrebu, koji se dogodio u subotu 12. 10. nakon izvedbe baletske predstave „Metropolis“, saznali smo od baletana. Kako niko od prisutnih nije prijavio policiji, nismo dobili ni zapisnik, već smo u ponedjeljak 14. 10. primili prijave o tom događaju - piše u njenoj izjavi za medije, a isto je potvrdila i za Večernji.

Milan Pleština
Milan Pleština , Foto: Screenshot Youtube

- Tokom razgovara sa svim učesnicima tog incidentna, glumac Milan Pleština se izvinio kolegama baletnim umetnicima koji su izvinjenje prihvatili. Takav incident biće sankcioniran prema pravilniku HNK - rekla je i dodala.

TEŽAK PUT DO SLAVE Ova Srpkinja je bila Bondova devojka, osvojila Holivud, a život joj je obeležila velika tragedija!

- Ne bih se sejala na tu temu i to bi bilo krajnje bezobrazno - komentarisala je navod na koji je naišla na jednom portalu koji tvrdi da je telefonski razgovor o incidentu završila smejući se.

Milan Pleština
Milan Pleština , Foto: Screenshot Youtube

- To je zaista zadnja stvar koju bih uradila u toj situaciji. To je jako ružno - ponovila je kroz kritiku Vrgoč.

Glumac se na službenu izjavu nadovezao pisanim izvinjenjem.

RETKO JE VIĐAMO U JAVNOSTI! Ovo je prelepa ćerka Dare Džokić! Majka glumica, otac novinar, a evo čime se ona bavi! (FOTO)

- Najiskrenije se izvinjavam kolegama plesačima u bifeu HNK. Ja sam pogrešno i preterano reagovao na jednu situaciju i rekao nešto loše i uvredljivo. Jako mi je žao zbog toga ali bilo je u afektu. Inače ljude iz drugih država u našem teatru smatram dobrodošlim jer verujem u humanizam nezaobilaznim - kazao je Milan.

Milan Pleština
Milan Pleština , Foto: Screenshot Youtube

Pogledajte BONUS video:

Jedna je od NAJBOGATIJIH ŽENA sveta, a nekada je umesto haljina nosila džakove za krompir!

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi