NAZIVALI JE DEBELOM Poznata glumica priznala: "Imala sam malo više od 11 godina kada sam počela da razmišljam o mršavljenju"

Sada je jedna od najzgodnijih glumica u našoj zemlji...

Milena Radulović
Milena Radulović, Foto: Instagram/printscreen

Mlada glumica Milena Radulović trenutno živi i radi u Rusiji na fimu "Koljska ultraduboka bušotina", a poznata je po ostvarenju "Balkanska međa", dok javnost intrigira vezom sa deset godina starijim glumcem Radovanom Vujovićem.

Milena Radulović važi za jednu od najzgodnijih glumica u našoj zemlji, a sada je otkrila priču koja stoji iza svega toga. Ona je, naime, kao mlada bila bucmasta i da joj je trebalo mnogo vremena da shvati da mora da smrša.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Juce, u Madridu❤️

A post shared by Miléna Radulovic (@mileena_radulovic) on

"Imala sam nešto više od 11 godina kada sam na tu temu počela uopšte da razmišljam. Do tada su me drugari u školi često zafrkavali. Danas sam stalno na nekim dijetama, jer sam vrlo podložna gojenju" - ispričala je mlada glumica Milena Radulović za srpske medije i kaže da se uskoro vraća u Beogad da snima nastavak "Državnog službenika".

O svom dečku Radovanu Vujoviću, na pitanje čime ju je osvojio kaže jedno:

"Radovan i ja smo vrlo različiti, a opet veoma slični. Ove godine obeležićemo petu godinu zabavljanja, volimo se i funkcionišemo vrlo lepo."

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Miléna Radulovic (@mileena_radulovic) on

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi