Gordan Kičić
Dejan Briza
Gordan Kičić

Rajko Ristić

Gordan Kičić, Foto: Rajko Ristić

Iako je juče u Beogradu bilo preko trideset pet stepeni, Kičić se dobro držao u teškoj scenskoj odeći.Naime, Gordan je nosio odelo sa sve košuljom ispod, pa mu nimalo nije bilo lako da ostane u ulozi.

Budući da se kadrovi snimaju na Dorćolu, uzavreo beogradski asfalt je dodatno pravio probleme poznatom glumcu.
Čim je završio snimanje scene, Kičić je užurbano otišao da se presvuče. Jedva je dočekao da obuče bermude i majicu, a zatim se sklonio u hlad.

Snimanje serije ,,Ambasador” odvija se u organizaciji producentske kuće „Archangel Studio”, koju su osnovali Miloš Biković i Miodrag Radonjić. Jučerašnje snimanje odvijalo se u Dobračinoj ulici, a proteklih dana snimano je i u Višnjićevoj i Siminoj ulici, kao i u dvorištu zgrade u Ulici Nikole Spasića. Na projektu su angažovani glumci uglavnom iz Rusije.

Gordan Kičić

Rajko Ristić

Gordan Kičić, Foto: Rajko Ristić

Pročitajte i:

Komentari (2)

Kostta

27.08.2017 16:36

Imam utisak da se radi o dobrom glumcu. Definitivni utisak o njemu bih stekao, ako bi mi neko pomogao da saznam, da li je uoči aprilskih izbora dao podršku Saši Jankovicu, pridruživši se 100 poznatih.

Klarisa

27.08.2017 19:50

@Kostta - Ja koliko znam, nije se potpisao za ombudsmana. Covek ima mozga u glavi za razliku od onih baraba sto bi hteli, leba preko pogace.