NEĆU DA TI KAŽEM ĆELAVI! Pogledajte kako danas izgleda preslatka devojčica Tara Minić iz kultnog filma "Mrtav ladan", njeno zanimanje i dalje je vezano za glumu (FOTO)

Taru Manić smo upoznali u hit filmu "Mrtav ladan" u kojem su igrali Nikola Đuričko, Srđan Todorović, Nenad Jezdić, Bata Paskaljević... Pre nekoliko godina smo saznali da studira režiju, a sada je čeka još jedna premijera

Teodora Minić- Mrtav ladan
Tara Minić- Mrtav ladan, Foto: PrntScrn

Iako je film "Mrtav ladan" okupio naše najbolje domaće glumce, kada pomislimo na ovaj film, prvo pomislimo na kultnu rečenicu koja čak i nije bila u scenariju:

"Neću da ti kažem, ćelavi".

Izgovorila ju je Tara Manić, slatka saputnica Nikole Đurička i Sonje Kolačarić, danas rediteljka koju za koji dan očekuje premijera predstave "Dan kada više nije bilo ja" u Beogradskom dramskom pozorištu.

Komad neobičnog imena "Dan kada ja više nije bilo ja", jednog od najčešće izvođenih i najnagrađivanijih nemačkih autora 21. veka, specifičnog pripovedačkog izraza, Rolanda Šimelpfeniga biće premijerno izveden 6. marta u Beogradskom dramskom pozorištu.

Režija je poverena rediteljki Tari Manić, koja je objasnila da je u prestavi reč o priči o običnoj porodici u kojoj se jednog dana desi nešto neobično - ostvari im se ono o čemu su krišom sanjali - u porodičnom domu se pojavljuju dvojnici roditelja.

MONDO je pre nekoliko godina razgovarao sa rediteljko, tada studentkinjom treće godine režije, koja je otkrila i ko joj je rekao da doda ono "ćelavi".

Zbog čega je Dragana Mićalović skakala od sreće i ko je najviše iznenadio na dan njenog rođendana, saznajte OVDE.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi