Milan Gutović bez  dlake na jeziku
Oliver Bunić
Milan Gutović bez  dlake na jeziku

Oliver Bunić

Milan Gutović bez dlake na jeziku, Foto: Oliver Bunić

Poznati naš glumac Milan Lane Gutović izveo je pred banjalučkom publikom svoj kabare "Obično veče" u prostorijama pozorišta "Jazavac".

Puna sala, sasvim skromna scenografija, sto, stolica i glumac. Ovim je još jednom Gutović pokazao da nisu potrebne grandiozne scenografije i kojekakvi scenariji da se održi jedno veče puno smeha, pišu "Nezavisne.com".

On se u svojim šalama, od kojih su neke bile malo pikantnije, dotakao i Angele Merkel, Aleksandra Vučića, ali je sa publikom podelio i neke anegdote iz glumačkog života.

- Kabareom se bavim dugi niz godina i mislim da on nikad neće prestati biti interesantan. Sama potvrda toga jeste i činjenica da se svaki put iznova vraćam u gradove u kojima sam već igrao gde me dočeka puna sala - istakao je Gutović i naglasio da su ga internetom pre nastupa kontaktirali, te potvrdili da će konačno krenuti i snimanje novog serijala "Tesne kože", o kojoj je već duže vremena bilo govora.

 

 

Komentari (2)

penz.

14.03.2016 09:56

Lepa vest, Lane je glumcina kojeg volimo da gledamo u svakoj ulozi!

Ciga

14.03.2016 11:50

Kasno, bez Gospodina Nikole Simica to nece biti ni blizu onoga sto smo ocekivali svih ovih godina. O Lanetu sve najlepse.