Jovana i Srđan
YouTube/Printscreen
Jovana i Srđan

YouTube/Printscreen

Jovana i Srđan, Foto: YouTube/Printscreen

Ni Jovana ni njen kolega Srđan nisu hteli da potvrde istinitost tvrdnji povodom prekida saradnje sa svojom medijskom kućom jer, kako voditeljka kaže, ni jednog trenutka nisu bili obavešteni o tome, piše Wanted. 

Voditeljka je sada dlučila da otkrije detalje, pa je saopštila javnosti da je njenom kolegi u ponedeljak ujutru fizički onemogućen ulazak na posao.

Informacija o budućem angažmanu Jovane i Srđana još uvek nije poznata javnosti, mada se u televizijskim krugovima uveliko priča o tome da bi to mogao biti ponovo RTS ili televizija K1.

U međuvremenu, gledaoci će ostati uskraćeni za jutra sa omiljenim voditeljskim parom, pa je gotovo izvesno da je upravo sada pravo vreme za sve koji bi želeli da preuzmu tu titulu i zamene Jovanu i Srđana koji su godinama unazad u nedostižnom vrhu gledanosti.

Najozbiljniji pretendenti za titulu novog omiljenog televizijskog para trenutno su Dajana Paunović i njen kolega Nemanja Velikić, takođe voditelji jutarnjeg programa, a Dajana je juče, u jeku priče o Jovani i Srđanu, na svom Instagram profilu pohvalila svoju emisiju i podelila sledeću objavu:

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Da vas informišemo ali i zabavimo, tu smo zbog vas. Sutra ujutru #prvijutarnjiprogramusrbiji ☀️?

A post shared by DAJANA (@dajana.paunovic) on Sep 21, 2020 at 4:09am PDT

"Da vas informišemo, ali i zabavimo, tu smo zbog vas", napisala je na Instagramu i najavila početak programa koji vodi zajedno sa svojim kolegom.

PROČITAJTE JOŠ

Komentari (6)

deni

25.09.2020 15:21

Dajana je najbolja od svih voditeljki pamerna, elokventna, kulturna, lepa, sve atribute poseduje za vrhunsko tv lice!

bojann

25.09.2020 16:14

Nemanja i Dajana su toliko prijatni da bih ih rado gledai

posmatrač

25.09.2020 16:30

Po čemu je njihova emisija bila autorska? Sve te rubrike postoje na RTS i drugim televizijama poodavno. Drugo, oni su krajnje antipatični bili kao par, možda da je Srdjan sam vodio bilo bi drugačije. Dok su bili na RTS sto puta ju je ispravljao kad lupi za sve pare. Npr. orao belotreptan, a on joj kaže: "misliš belorepan". Žena nema veze, opšta kultura nula, svesna je i ona toga, pa pošto je napad najbolja odbrana, onda udri tako. Samo se pitam da li je Bujošević jeo bunike.

hany

25.09.2020 16:35

Dajana je vrhhhhhhhhh!!!!

mica

25.09.2020 18:30

Srdjana a pogotovo Jovanu ne mogu da smislim a tek ovo dvoje

Miroslava

25.09.2020 22:54

Niti su Srdjan i Jovana bili slavni, niti neko nekome moze preuzeti slavu.