NOVA LICA JUTARNJEG PROGRAMA? Ovaj voditeljski par preti da preuzme slavu Jovane i Srđana! (FOTO)

Gledaoci širom Srbije već danima su uskraćeni za jutarnja druženja sa svojim omiljenim voditeljskim parom, a njihov dalji angažman na nekoj od televizija za sada je neizvestan.

Jovana i Srđan
Jovana i Srđan, Foto: YouTube/Printscreen

Voditelji jutarnjeg programa Jovana Joksimović i Srđan Predojević iznenada su prekinuli saradnju sa TV "Prva" zbog nesuglasica koje su nastale sa menadžmentom televizije.

Ni Jovana ni njen kolega Srđan nisu hteli da potvrde istinitost tvrdnji povodom prekida saradnje sa svojom medijskom kućom jer, kako voditeljka kaže, ni jednog trenutka nisu bili obavešteni o tome, piše Wanted. 

Voditeljka je sada dlučila da otkrije detalje, pa je saopštila javnosti da je njenom kolegi u ponedeljak ujutru fizički onemogućen ulazak na posao.

"Sa samim prestankom radnog angažmana na Prvoj TV, ni Srđan, ni ja, nemamo nikakav problem. Bili smo i na drugim televizijama, odlazili sa njih, i taj proces doživljavamo kao nešto najnormalnije na svetu, proces u kojem ljudi koji vode televizije, i profesionalci koji u njima rade, u nekom trenutku mogu da imaju i različite planove, i različite želje. Rastanak je, u tom slučaju, najprirodnija stvar, i dešava se i bez ljutnje i bez teških reči, a pogotovo bez laži, to jest, bez nepotrebnog pokušaja pronalaženja opravdanja", rekla je, između ostalog, Jovana.

Informacija o budućem angažmanu Jovane i Srđana još uvek nije poznata javnosti, mada se u televizijskim krugovima uveliko priča o tome da bi to mogao biti ponovo RTS ili televizija K1.

U međuvremenu, gledaoci će ostati uskraćeni za jutra sa omiljenim voditeljskim parom, pa je gotovo izvesno da je upravo sada pravo vreme za sve koji bi želeli da preuzmu tu titulu i zamene Jovanu i Srđana koji su godinama unazad u nedostižnom vrhu gledanosti.

Najozbiljniji pretendenti za titulu novog omiljenog televizijskog para trenutno su Dajana Paunović i njen kolega Nemanja Velikić, takođe voditelji jutarnjeg programa, a Dajana je juče, u jeku priče o Jovani i Srđanu, na svom Instagram profilu pohvalila svoju emisiju i podelila sledeću objavu:

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Da vas informišemo ali i zabavimo, tu smo zbog vas. Sutra ujutru #prvijutarnjiprogramusrbiji ☀️📺

A post shared by DAJANA (@dajana.paunovic) on

"Da vas informišemo, ali i zabavimo, tu smo zbog vas", napisala je na Instagramu i najavila početak programa koji vodi zajedno sa svojim kolegom.

Povezane vesti

 • Korisnik: Miroslava
  25/09/2020 - 22:54
  Niti su Srdjan i Jovana bili slavni, niti neko nekome moze preuzeti slavu.
 • Korisnik: mica
  25/09/2020 - 18:30
  Srdjana a pogotovo Jovanu ne mogu da smislim a tek ovo dvoje
 • Korisnik: hany
  25/09/2020 - 16:35
  Dajana je vrhhhhhhhhh!!!!
 • Korisnik: posmatrač
  25/09/2020 - 16:30
  Po čemu je njihova emisija bila autorska? Sve te rubrike postoje na RTS i drugim televizijama poodavno. Drugo, oni su krajnje antipatični bili kao par, možda da je Srdjan sam vodio bilo bi drugačije. Dok su bili na RTS sto puta ju je ispravljao kad lupi za sve pare. Npr. orao belotreptan, a on joj kaže: "misliš belorepan". Žena nema veze, opšta kultura nula, svesna je i ona toga, pa pošto je napad najbolja odbrana, onda udri tako. Samo se pitam da li je Bujošević jeo bunike.
 • Korisnik: bojann
  25/09/2020 - 16:14
  Nemanja i Dajana su toliko prijatni da bih ih rado gledai
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi