Elena Karić
Instagram
Elena Karić

Instagram

Foto: Instagram
Elena Karić

Instagram/Printscreen

Foto: Instagram/Printscreen

Elena, iznova i iznova, vrši svoju versku borbu, koja u propagira ženski princip i vraćanje prirodi. U najnovijoj objavi na socijalnoj mreži Instagram dizajnerka podučava o medicini Marije Magdalene.

- Ženski šaman je sveštenica ruže i uzvišeni inicijator hrama Isis. Oteletvorenje njene arhetipske energije postalo je za mene iscrpno putovanje, hodočašće apsolutne duhovne predaje - piše Elena, pa dodaje:

- Posvećeno radim s Marijom Magdalenom i svojim telom budim put ruže, otelotvorenje tela i duše. Na zemlji i među pojedincima delim svoj produkt osamljivanja, ceremonije i rituala. Suštinski sam posvećena i strastvena zbog uspostavljanja ravnoteže na našoj planeti i među čovečanstvom - ističe Karićka i nastavlja:

Elena Karić

Instagram/printscreen

Foto: Instagram/printscreen

- Put sveštenice ruže počeo je u mom životu pre mnogo godina i pokazao mi neverovatan put gde sam prigrlila tamu, ali i uvela se u alhemiju i nastanak božaske ženstvenosti. U ovom trenutku, kada smo ušli u poslednju fazu tame duše, intenzivno se prenosi ženska energija. Ta snaga nije samo u dovođenju balansa u patrijarhalnu stvarnost, već i u dubljem razmenjivanju univerzalne ljubavi i Svete unije, a to je upravo medicina Marije Magdalene - prenosi dizajnerka i poentira:

- Želim vam ljubav u izobilju u periodu novog meseca, vremenu Marije Magdalene.

Podsetimo, Marija Magdalena u pravoslavnoj tradiciji  smatra se ravnoapostolnom. Bila je učenica i sledbenik Isusa Hrista. U katoličanstvu važi priča koja je potekla od pape Grgura I Velikog po kojoj  je ova hrišćanska svetiteljka bila bludnica pre svog apostolstolskog puta. Međutim, to viđenje nije prihvaćeno u pravoslavlju. Mnoge sekte imaju svoj pristup ovoj svetiteljki, pa je Marija Magdalena po verovanju okultista nosilac ženskog principa.

Komentari (2)

cole

22.07.2020 08:22

al se ova proserava ,odrala sve muzeve i glumi ludilo

mish

22.07.2020 10:31

Ova pod hitno mora na lecenje!