IZNENADIĆETE SE Njene EROTSKE scene se prepričavaju decenijama, a NEĆTE VEROVATI šta ona posle toliko godina kaže! (VIDEO)

"Mesi, mesi, neće ništa da ti škodi"

Varljivo leto film
Varljivo leto film, Foto: Printscreen

Od premijere legendarnog ostvarenja "Varljivo leto" Gorana Paskaljevića prošlo je više od 30 godina. Glumica Dragana Varagić je tada prvi put snimila provokativne scene sa Slavkom Štimcem, a prema njenim rečima to je tada za nju bilo nešto novo. Zato je i pristala da prihvati kratku, ali efektnu ulogu Jagodinke Simonović.

Scena u kojoj joj Štimac "mesi" grudi i danas se smatra kultnom, a ona kaže da je zbog toga ponosna.

"Nisam stručnjak za erotiku, niti sam pratila sve što se snimalo (smeh). Samo sam igrala tu ulogu. Ne zovu me i ne viču mi više na ulici Jagodinka (smeh). Na tu ulogu danas gledam s osmehom. Dobila sam priliku da biram i njen akcenat i pesme koje će pevušiti. Mlada pekarka mi je draga jer je simpatična, nežna i komična" izjavila je jednom prilikom Varagićeva i dodala:

"Igrala bih je ponovo. Ona je bila nešto komično u mom repertoaru nakon tragedija i likova koja sam igrala u Narodnom pozorištu. Izgledala bi isto da se snima danas jer je drugačije ne bih odigrala."

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi