Anica Dobra
Printscreen
Anica Dobra

Printscreen

Anica Dobra , Foto: Printscreen

Pročitajte još:

 

Ona i dalje važi za jednu od najlepših glumica, a fotografija iz njene prošlosti pokazuje da je oduvek bila neodoljiva, ali svoja. Na toj fotografiji Anica je toliko lepa da oduzima dah, ali na njoj ništa nije pretarano, toliko je prirodna i obična, a opet neobično lepa. Ljudi uglavno komentarišu da ne mogu da veruju koliko je bila lepa, a koliko je to i danas.

Nikada nije obraćala pažnju na to šta drugi govore o njenoj lepoti.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Dadar ※ § (@dadar_alex) on Oct 5, 2018 at 4:48pm PDT

 

Iako je na glumačkoj sceni prisutna već više od tri decenije svoj privatni život pokušava da drži podalje od medijske pažnje.

Anica je već više od dvadeset godina u skladnom braku sa suprugom Miodragom Sovtićem, sa kojim ima ćerku Minu.

Iako je jedan deo života provela u Nemačkoj, Anica se vratila u Srbiju i život nastavila u Beogradu, gde živi sa svojom porodicom.

- Smatram Beograd svojim domom i kada sam shvatila da je to moje polazište i da tu punim baterije, onda mi je sve bilo lakše. I tako i dalje funkcionišem. I dokle god bude moglo, funkcionisaću po principu „vozi, brate“ - rela je glumica o povratku u Beograd.

Ona trenutno igra u seriji “Koreni“ gde glumi zajedno sa ćerkom Minom Sovtić. Anici Dobroj pripala je uloga Roze, a njenoj ćerki uloga Olge, a gledaoci su već oduševljeni njihovim maestralnim scenama.