Branka Katić
Profimedia
Branka Katić

Profimedia

Branka Katić, Foto: Profimedia

Glumica Branka Katić udala se 2000. godine za engleskog producenta i reditelja Džulijana Farina i napustila Srbiju. Od tada je viđamo tek na nekim događajima na kojima se pojavi iako je i sama mnogo puta rekla da voli da dođe u rodnu zemlju.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Sa suprugom Džulianom Farinom je gotovo nikada nismo videli za ovih 19 godina koliko su u braku.

Branka Katić

Profimedia

Branka Katić, Foto: Profimedia

Sa njim ima dvoje dece, sinove Luja koji se zanima za režiju, dok Džo ima dar za glumu. Branka je bila jedna od naših najboljih glumica koju se posle filma "Crna mačka beli mačor", Emira Kusturice okrenula inostarnoj karijeri.

Naime, nju su tada zapazili strani agenti, a tako je upoznala i svog supruga.

Branka Katić, suprug

Profimedia

Branka Katić, suprug, Foto: Profimedia

Branka je tokom boravka u Londonu otišla na razgovor sa producentkinjom i tada upoznala Džulijana Farina u kog se odmah zaljubila.

"I dan danas ga zafrkavam da se zaljubio u mene pre nego što me je uopšte znao", priznala je Branka jednom prilikom.

Branka Katić izdržava Kristijanovog sina

AUTOR: alo.rs DATUM I VREME: 21.09.2015. 23:19 - 22.09.2015. 13:04 Čuvena glumica Branka Katić brine o Kristijanovom sinu Lazaru, koga je Kristijan priznao samo tri dana pred ulazak na "Farmu". Kristijan Golubović sa sinom Lazarom, Foto: Facebook/kristijankiki.golubovic Branka Katić i Lazarova pokojna majka Danijela, inače Kristijanova prva supruga bile su kume i vezivalo ih je čvrsto prijateljstvo, te se Branka našla Danijelinoj majci, Lazarovoj baki nakon smrti ćerke.

Branka je svojim talentom osvojila svetske producente.

"Sreli smo se jednog maja i proveli lepo veče s još nekoliko novih i starih prijatelja. Postojala je neka lakoća druženja od samog početka. Sećam se trenutka u kojem me pogledao s neizmernim razumevanjem kad sam pričala koliko teško proživljavam rat, trnci su me prošli od dubine i topline tog pogleda. Videli smo se još nekoliko puta, a posle par meseci, sećam se da su obrazi počeli da mi gore, da li od vina ili njegovog prisustva, pitala sam se, a onda napokon sebi priznala da sam se potpuno zaljubila", ispričala je glumica.

"Otkako smo se prvi put poljubili, bilo je sve baš kako volim - snažno i veselo, opušteno a nežno. Zajedno smo već 16 godina. Kaže moja prijateljica da je brak trenje. Slažem se s njenom teorijom. Samo je važno da do trenja može da dođe. Ne postoji čarobna formula za uspešan brak. Potrebne su abnormalne količine razumevanja, strpljenja i tolerancije. I treba znati kako da daš ljubav, a ne samo da je primaš", rekla je Branka jednom prilikom.

Branka Katić

Profimedia

Branka Katić, Foto: Profimedia

Njih dvoje su prvo živeli u Americi u koju su otišli na šest meseci, ali su tamo ostali osam godina. Sada živi u Londonu, od 2013. godine jer su supružnici sinove želeli da vaspitavaju u drugačijem društvu, tačnije u Evropi.

O svojim sinovima ima samo reči hvale, a jednom prilikom je istakla:

"Imali su prilike da sa nama proputuju svet, dožive različite kulture, a samo s našim prijateljima ušla je i lepa lepeza likova. Učimo ih da budu iskreni, da poštuju druge i ne osuđuju ih, već da prihvate različitosti i razumeju", ispričala je.

Pogledajte BONUS video:

Jedna je od NAJBOGATIJIH ŽENA sveta, a nekada je umesto haljina nosila džakove za krompir!