SA 13 GODINA JE BILA ZVEZDA U JUGOSLAVIJI! Neda Arnerić zbog zakona nije završila glumu, a ima preko 110 filmskih uloga! Njeno pravo obrazovanje će vas iznenaditi!

Nedi su stizale brojne ponude koje nije mogla da odbije.

Neda Arnerić
Neda Arnerić, Foto: Alo!

Glumica Neda Arnerić odigrala je niz zapaženih uloga na filmu, seriji i pozorištu. U svet glume ušla je vrlo rano, a mnogi će se iznenaditi kada saznaju da nije završila Fakultet dramskih umetnosti.

 

Neda je sa 16 godina upisala Akademiju za pozorište, film, radio i televiziju u klasi profesora Milenka Maričića. Međutim, nije završila Akademiju jer je zakon branio da studenti prve i druge godine snimaju filmove i predstave, a Nedi su stizale brojne ponude koje nije mogla da odbije.

TO NIKO NIJE ZNAO! Neda Arnerić je bila udata za glumca starijeg od nje 32 GODINE, a ova 3 muškarca su joj obeležila život!

Neda Arnerić
Neda Arnerić, Foto: Dejan Briza/Alo!

Njeni roditelji su insistirali da bude fakultetski obrazovana jer su se plašili da neće imati od čega da živi kada popularnost prođe. Zato je glumica zagrejala stolicu i 1980. godine je diplomirala istoriju umetnosti na Filozofskom fakultetu u Beogradu.

ZA DLAKU JE IZBEGLA SMRT! Progutala je tablete, jedva preživela, a sada je progovorila nakon svega! Njena rečenica će vas ostaviti BEZ TEKSTA!

Neda se od malih nogu interesovala za razne vidove umetnosti. Balet je učila kod Danice Šetine koja je bila nastavnica i Lokici Stefanović. Sa 10 godina je počela da pohađa časove glume u grupi pokojnog glumca i reditelja, Bate Miladinovića.

Neda Arnerić
Neda Arnerić, Foto: Alo!/Rajko Ristić

Bila je član Dečje dramske grupe Radio Beograda i sa 13 godina je snimila svoj prvi film pod nazivom “San” i postala je prva dečja filmska zvezda u Jugoslaviji. Film govori o devojkama i mladićima koji su maštali o lepšoj budućnosti, ali Drugi svetski rat je uništio njihove snove. Njen talenat je prvi uvideo reditelj Puriša Đorđević sa kim je nastavila da sarađuje.

ZATO SU 2 SEDIŠTA NA NJEGOVOM KONCERTU UVEK PRAZNA: Ogromna tragedija Đorđa Balaševića o kojoj se ništa ne zna!

AUTOR: expresstabloid.ba/ M. I. DATUM I VREME: 03.09.2018. 15:45 Pevač o ovome nikada nije govorio za javnost. Đorđe Balašević, Foto: Alo! / Rajko Ristić Život Đorđa Balaševića obeležili su brojni lepi, ali i tužni trenuci. Rođen je 11. maja 1953.

Neda Arnerić u svojoj dugoj karijeri ima više od 110 filmskih i televizijskih uloga i 40 pozorišnih predstava.

Pogledajte BONUS video:

Jedna je od NAJBOGATIJIH ŽENA sveta, a nekada je umesto haljina nosila džakove za krompir!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi