ALO POKLANJA KARTE! Najnovija filmska verzija Pinokia sa čuvenim Robertom Beninijem

Emotivna priča sa snažnim naravučenijem uz koju su rasle brojne generacije

Pinokio
Pinokio, Foto: Promo

Alo svojim čitaocima poklanja karte!

Javite se na ALO.RS Instagram ili Alo.rs Fejsbuk stranicu i saznajte kako do vaše karte! 

Nakon domaće premijere na Festivalu evropskog filma na Paliću, u Kombank Dvoranu, sutra 24. septembra, stiže moderna filmska adaptacija filma nastalog po čuvenoj priči staroj više od sto godina, na osnovu koje je snimljen i Diznijev crtani film uz koji su rasle mnoge generacije.

Priča sa snažnim naravoučenijem, koja i dan danas krasi police naših domova, ostala je večna inspiracija za filmsku industriju.

Ovoga puta pod okriljem proslavljenog reditelja Matea Garonea i sa jedinstvenim Robertom Beninjijem u ulozi Đepeta, Pinokio dobija jedno novo lice u savremenoj filmskoj adaptaciji.

Pinokio
Pinokio, Foto: Promo

Benini tumači lik poznatog usamljenog stolara Đepeta, koji klešući lutka od drveta, pred sobom izaziva čudo i stvara vragolastog dečaka Pinokija. Kao i svako dete, Pinokio je radoznao, a o svetu u kom živi uči iz svojih pokušaja i grešaka. Posedujući urođenu dečiju hrabrost, Pinokio postoje ono što je i trebalo da bude – pravi dečak.

Film o lutku koga znamo kao dečaka kome, kad slaže poraste nos snimljen je kako ističu svetske kritike verodostojno, prateći istoimenu originalnu knjigu Karla Kolodija koja u Italiji ima status literarne kraljice, podvučene već pod kožu Italijana.

Interesantno je i podsećanje da je 2002. godine Roberto Beninji snimio svoju verziju Pinokija, kada mu je pripala trostruka uloga - reditelja filma, scenarste i uloga samog drvenog lutka.

Ulaznice su u prodaji. 

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi