BILA JE DEVOJČICA KADA JE OBEĆAO DA ĆE JE OŽENITI Mišina udovica mlađa je od njega 12 godina, rodila mu je ČETVORO DECE! Ono što joj je uradio, nijedan muškarac se ne bi usudio!

Sreli su se kad su bili mladi...

Miša Janketić
Miša Janketić, Foto: Rajko Ristić/Alo!

Glumac Mihajlo Miša Janketić oženjen je godinama balerinom i glumicom Svjetlanom Knežević, s kojom ima četvoro dece. 

Marka Janketića smo gledali u popularnoj domaćoj seriji "Ubice mog oca" u poslednjih nekoliko meseci, dok su njegove sestre Iva, Milica i brat Radomir manje poznati.

Miša, a sada i njegov sin Marko, poznati su širokoj javnosti, ali njegova supruga se retko pojavljuje u medijima. Miša je od Svjetlane stariji čak 12 godina, a priča o početku njihove ljubavi posebno je romantična. Pogledajte OVDE kako izgleda njegova ćerka. 

"Svjetlana je bila vrlo mlada kada smo se sreli u Sarajevu. Imala je 16, a ja 28 godina. Bila je veoma lepa devojčica. I dan-danas je lepa. Bila je zaljubljena u drugog mladića. Tada sam bio zreo čovek, dosta rano sam delovao autoritativno. Hteo sam brže da ostarim. Oni su se razišli, pa sam je tešio.

Govorio sam joj se se ne sekira, da ću se, kada bude odrasla, oženiti njom. Baš je tako bilo. Kad je imala 22 godine, otišao sam u Sarajevo, uzeo je i oženio. Održao sam obećanje. Istina, u međuvremenu je bilo nekih malih pesmica i nekih pisama, jer ona je tad učila baletsku školu u Sankt Petersburgu, u Lenjingradu, a ja sam bio ovde, pa smo se malo dopisivali. I, eto, tako, i tu prođe 40 godina, maltene", rekao je Miša pre nekoliko godina za domaće medije. Pročitajte OVDE šta su komšije rekle o preminulom glumcu. 

Miša Janketić
Miša Janketić, Foto: Dejan Briza/Alo!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi