PRINCEZA OD ZNANJA OSTALA BEZ PRIHODA Milica Jokanović dobila otkaz i sada traži posao!

Jedna od najpametnijih žena u Srbiji ostala je bez izvora prihoda.

Milica Jokanović
Milica Jokanović, Foto: Printscreen

Diplomirana pravnica i šampionka brojnih kvizova Milica Jokanović, koju gledamo kao tragača u kvizu “Potera” na RTS, ostala je bez posla i trenutno živi od pomoći s biroa!

Milici je krajem juna poslodavac saopštio da je postala tehnološki višak i da mora da smanji broj zaposlenih zbog krize izazvane koronom.

Jedna od najpametnijih žena u Srbiji ostala je bez izvora prihoda, te joj je sada, kako kaže, egzistencija ozbiljno ugrožena.

– U kompaniji u kojoj sam radila samo su mi saopštili da firma ima problema i postala sam tehnološki višak. Radni odnos mi je prestao 30. juna i od tog dana sam nezaposlena. Preživljavam od minimalca koji dobijam sa biroa – kaže Jokanovićeva i dodaje:

– Uporno tražim posao. Šaljem CV na više adresa u nadi da će me neko zaposliti. Volela bih da nađem posao u struci.

SEĆATE SE TAMARE RAONIĆ? Nekada je bila naša najlepša voditeljka, bila je zaštitno lice Granda, a evo gde je i šta radi danas!

Jedini angažman koji trenutno ima je posao tragača u kvizu “Potera” i njen posao je da takmičarima oteža put da kući odnesu novac koji zarade. To joj ne polazi uvek za rukom, ali taj posao nije stalan.

– Nemoguće je da se izdržavate od učešća u kvizovima. Oni su samo hobi i izvor neke dodatne zarade – objašnjava naša sagovornica.

Milica Jokanović, koju su u “Poteri” prozvali “princeza znanja”, godinama je naš najbolji takmičar u kvizovima, a sada i jedno od najpopularnijih televizijskih lica, zbog kojeg kvizovi u kojima nastupa imaju veliku gledanost. Sama je naučila da čita kada je imala samo tri godine, i to prvo latinicu. Zbog rata i izbeglištva promenila je nekoliko osnovnih škola, a sve četiri godine srednje škole je završila u 13. beogradskoj gimnaziji na Banovom brdu. Njena demonstracija neverovatno velikog znanja počela je u kvizu “Sam protiv svih” kod Ivana Bauera, usledio je solidan nastup u “Visokom naponu”, vrhunski rezultat u “Velikom izazovu” (oba poslednje navedena kviza kod Dejana Pantelića), pa osvojeni ciklusi “Slagalice” i “Naslovne strane” i takmičarski nastup u prvoj sezoni “Potere”, koji je bio veličanstven i samim tim ju je preporučio za ulogu tragača u sedam narednih sezona istog kviza. A najuspešnija godina u karijeri u kvizovima bila joj je 2012, kada je osvojila čak tri kviza za tri meseca.

Iako ostavlja utisak hladne i stroge osobe, Milica je izuzetno duhovito i veselo stvorenje, koje voli da se smeje i šali.

Povezane vesti

 • Korisnik: jovana
  27/10/2020 - 07:07
  I pre 5 godina je bio isti test o Milici, pa tekst da se zaposlila jer se pisalo o njoj...
 • Korisnik: Djoka
  26/10/2020 - 11:47
  Svaka čast Milici na brzom i tačnom razmišljanju , ali poslodavac plaća ispravan rad a ne opšte znanje. Ne ulazim u razloge otkaza ( piše tehnološki višak ) , ali je sigurno da je nešto , iz ugla pislidavca, zabrljala, pa je otkaz logočna posledica. Zato Milice upamti jedno : Radi ono zbog čega si primljena i zaradi platu, a onome što te krasi, opšta kultura i znanje, sačuvaj za sebe. To jedini način da ostaneš u radnom odnosu i opstaneš u vrtligu tajkuna koji imaju para i samo žele da ih množe
  • Miki @Djoka
   26/10/2020 - 16:15
   Tehnoloski visak znaci da poslodavcu ne ide posao i zatvara ili firmu ili neki deo. Nema niceg licno u tome.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi