Miki Manojlović
Ataimages
Miki Manojlović

Ataimages

Miki Manojlović, Foto: Ataimages

Predrag Miki Manojlović trenutno snima film i TV seriju "Trag divljači" Nenada Pavlovića, a nedavno je završio film i mini seriju "Bilo jednom u Srbiji" Petra Ristovskog.

- Smatram da nije nimalo dobra tolika produkcija serija danas. Uzroke tolikog snimanja ne znam, mogu samo da naslutim. Kada upalite televizor i menjate kanale, vidite jedne te iste glumce kako se šetaju iz serije u seriju. Onda više i ne znam šta gledam - objasnio je glumac za "Tanjug".

I glumica Branka Katić gvorila je o ovoj temi i priznala da je pomalo zatečena tolikim brojem domaćih TV serija, što se do sada nije dešavalo u Srbiji.

Branka Katić

TANJUG/ STRAHINJA ACIMOVIC

Branka Katić, Foto: TANJUG/ STRAHINJA ACIMOVIC

- Sve liči na izuzetan fenomen. Nisam producent i samim tim ne znam odakle uopšte stiže sav taj novac za realizaciju tih serija u Srbiji. Ali, ono što sigurno znam jeste da je najvažnije u ovom poslu da imamo dobar scenario. Kada se to postigne, onda je serija uspešna i sve ima smisla - rekla je Branka Katić.

Komentari (6)

jana

12.04.2021 13:50

Isti glumci u serijama isti rialiti igraci u rialiti sou i sve tako godinama balkanci tonu sve dublje.

Sladjan

12.04.2021 14:19

Sve lepo sto se desava u srbiji u ovoj oblasti,obavezno ce se naci jedan pametnjakovic da sve zasere,kakve veze I'ma miki sa srbijom,iz francuske ajde malo da pljuje jer mu dosadno,I izlapeli starac......

Nađa

13.04.2021 01:21

@Sladjan - U pravu je, sve isti glumci, a serije ne vrede dve pare.

stara čukarica

12.04.2021 15:41

Mi više i nemamo glumaca, ono što je valjalo je pomrlo, ovo što je ostalo je ostarilo, a ovi mladi, su sve samo ne glumci...

Slavica

13.04.2021 07:54

Apsolutno se slažem sa Manojlovićem. Ne gledam te serije jer neprestano gledati Slobodu Mićalović i Vojina Ćetkoviça i još nekolicinu glumaca nije probavljivo. A i serije bez njih su sa toliko nasilja, psovki , dekadencije.

Musavi

13.04.2021 08:25

Bilo je vreme kad je i on iskakao iz frižidera, tad mu nije smetalo...