Miki Manojlović potresao javnost, zapamtićete njegove reči o domaćim filmovima i serijama: Jedni te isti glumci, ne znam više šta da gledam!

I glumica Branka Katić gvorila je o ovoj temi i priznala da je pomalo zatečena tolikim brojem domaćih TV serija, što se do sada nije dešavalo u Srbiji

Miki Manojlović
Miki Manojlović, Foto: Ataimages

Glumac Predrag Miki Manojlović prokomentarisao je činjenicu da se u Srbiji poslednjih godina snima veliki broj serija, te istakao da pažljivo bira koje uloge na malim ekranima će prihvatiti.

Predrag Miki Manojlović trenutno snima film i TV seriju "Trag divljači" Nenada Pavlovića, a nedavno je završio film i mini seriju "Bilo jednom u Srbiji" Petra Ristovskog.

- Smatram da nije nimalo dobra tolika produkcija serija danas. Uzroke tolikog snimanja ne znam, mogu samo da naslutim. Kada upalite televizor i menjate kanale, vidite jedne te iste glumce kako se šetaju iz serije u seriju. Onda više i ne znam šta gledam - objasnio je glumac za "Tanjug".

I glumica Branka Katić gvorila je o ovoj temi i priznala da je pomalo zatečena tolikim brojem domaćih TV serija, što se do sada nije dešavalo u Srbiji.

Branka Katić
Branka Katić, Foto: TANJUG/ STRAHINJA ACIMOVIC

- Sve liči na izuzetan fenomen. Nisam producent i samim tim ne znam odakle uopšte stiže sav taj novac za realizaciju tih serija u Srbiji. Ali, ono što sigurno znam jeste da je najvažnije u ovom poslu da imamo dobar scenario. Kada se to postigne, onda je serija uspešna i sve ima smisla - rekla je Branka Katić.

ALO! PAPARAZZO, Mikija i Mirjane Karanović pogledajte OVDE.

Povezane vesti

 • Korisnik: Musavi
  13/04/2021 - 08:25
  Bilo je vreme kad je i on iskakao iz frižidera, tad mu nije smetalo...
 • Korisnik: Slavica
  13/04/2021 - 07:54
  Apsolutno se slažem sa Manojlovićem. Ne gledam te serije jer neprestano gledati Slobodu Mićalović i Vojina Ćetkoviça i još nekolicinu glumaca nije probavljivo. A i serije bez njih su sa toliko nasilja, psovki , dekadencije.
 • Korisnik: stara čukarica
  12/04/2021 - 15:41
  Mi više i nemamo glumaca, ono što je valjalo je pomrlo, ovo što je ostalo je ostarilo, a ovi mladi, su sve samo ne glumci...
 • Korisnik: Sladjan
  12/04/2021 - 14:19
  Sve lepo sto se desava u srbiji u ovoj oblasti,obavezno ce se naci jedan pametnjakovic da sve zasere,kakve veze I'ma miki sa srbijom,iz francuske ajde malo da pljuje jer mu dosadno,I izlapeli starac......
  • Nađa @Sladjan
   13/04/2021 - 01:21
   U pravu je, sve isti glumci, a serije ne vrede dve pare.
 • Korisnik: jana
  12/04/2021 - 13:50
  Isti glumci u serijama isti rialiti igraci u rialiti sou i sve tako godinama balkanci tonu sve dublje.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi