Olivera Kovačević
printscreen
Noć muzike na Tašmajdanu Olivera Kovačević

Alo!/Ana Paunković

Olivera Kovačević, Foto: Alo!/Ana Paunković

Olivera Kovačević jedna je od voditeljki poznata po direktnim pitanjima koja postavlja svojim gostima u studiju, ali na ista o svom privatnom životu rekto odgovara.

Svoj put ka vrhu je krčila ne mešajući privatni i profesionalni život, želeći da joj u biografiji stoji samo marljivi rad, a emotivne momente je čuvala za sebe i najbliže.

PROČITAJTE JOŠ:

Iako bi mnogi pomislili da se Olivera vodi onom floskulom da ženama nije potreban partner da bi bile srećne, ona to demantuje. Ali na pitanje da li je i emotivno ispunjena, ona je odgovorila potvrdno.

- Jesam. Srećna sam. Uvek je potreban partner da biste bili srećni. Ja jesam srećna žena - rekla je voditeljka.

Trudna Kristina Radenković u suzama otkrila kroz kakav PAKAO prolazi! Evo zašto jedva čeka da se porodi

AUTOR: Gloria/A.K. DATUM I VREME: 26.08.2019. 11:54 Voditeljka Kristina Radenković u novembru na svet će doneti drugo dete, a priznaje da joj je ova trudnoća teža od prethodne. Kristina Radenković, Foto: Screenshoot Youtube Kristina, koja čeka sina, se nedavno vratila sa odmora u Italiji i Španiji, gde je bila sa partnerom Nikolom i ćerkom Tarom, a odmah nakon toga počela je da radi.

Ona je priznala da muškarci često nisu imali hrabrosti da joj priđu.

- Kako ko, kako kada. Neko ima hrabrosti, neko nema, ali mi to sada nije u fokusu. U nekim godinama je to važno u nekim nije. Meni to sada nije - priznaje Olivera, koja je redovna na treninzima kako bi telo dovela do perfekcije.

Olivera Kovačević

Alo!/Masanori Jošida

Olivera Kovačević, Foto: Alo!/Masanori Jošida

Kovačevićeva je priznala da je njen trener najviše motiviše da izgleda tako dobro kao što izgleda.

- Za moj izgled je zadužen trener Duško. On je jedan tip koji navaljuje da ja moram da izgledam dobro i zdravo. Nije lako, ali se trudim.

Olivera Kovačević

Printscreen

Olivera Kovačević, Foto: Printscreen

Što se tiče Evrovizije, Olivera kao glavna urednica zabavnog programa na RTS izjavila je da će i naredne kandidat biti biran preko konkursa.

- Mi ih sve pozivamo, ali oni neće da se prijave. Zato što veliki pevači neće da se takmiče - zaključila je voditeljka koja se nakratko dotakla i ove teme.

Srpske kraljice fotošopa! Najblamantnije fotke koje su objavile, a onda se gorko pokajale! (FOTO)

AUTOR: B.Z. DATUM I VREME: 26.08.2019. 11:34 Blamovi decenije. Poznate dame redovno objavljuju fotografije na razne društvene mreže, a usput ih koriguju u fotošopu. Peglanje lica, dodavanje i oduzimanje oblina, kao i korigovanje svih ostalih nedostataka je postao pravi hit, a najgore što može da se desi je da naprave grešku i objave sliku.

BONUS VIDEO:

Udaje se Anastasija Ražnatović?! Otkrivamo sve detalje njenog odnosa sa Đorđem Kuljićem

Komentari (1)

djole

26.08.2019 23:52

Koj bre decko ona bakutaner?