NAIŠAO JE NA OSUDU ŠTO NIJE DAO PODRŠKU SVOJOJ KOLEGINICI Konačno se oglasio i Miloš Biković, a ove reči jasno govore šta on misli o "dosijeu Aleksić"! (VIDEO)

Popularni glumac rešio je da iznese svoj stav

Ispovest mlade glumice Milene Radulović (25) koja je skupila hrabrosti i otkrila da je reditelj i učitelj glume Miroslav Mika Aleksić (68) navodno silovao više puta kada je imala samo sedamnaest godina, pokrenula je Srbiju da stane uz nju i pruži joj podršku. Doduše, ne baš celu...

Dok se oni čija svest očigledno ne doseže daleko pitaju zbog čega joj je trebalo sedam godina da prijavi nasilnika, ne razmišljajući o posledicama koje je sam čin ostavio na mladu glumicu, postoje i oni koji nisu izustili ni jednu reč. 

Veliki broj srpskih glumaca prošao je kroz školu Mike Aleksića, a podršku Mileni Radulović uglavnom su dale koleginice.

Velika osuda stiže na adresu glumačkih velikana koji nisu podržali koleginicu, a među njima bio je i Miloš Biković.

Sve do ovog trenutka!

ŠTA SE KRIJE IZA MIROSLAVA MIKE ALEKISĆA? Njega su hvalili, ali nisu znali ono najgore: Rođeni Beograđanin, britkog jezika, kome preti 15 godina robije!

Naime, popularan srpski glumac se konačno oglasio kada je ova tema u pitanju!

Podrška Mileni
Podrška Mileni, Foto: printscreen

 - Oduvek si bila borac - kratko i jasno napisao je Biković.

Povezane vesti

 • Korisnik: Avram
  20/01/2021 - 08:25
  Ne javljaju se jer nije njihova sestra ili majka doživela i preživela strahote koje je monstrum uradio. Izmanipulisani su do te mere da je i njih mogao da iskoristi za svoje nastranosti. Žao mi je svih onih sati koje sam proveo gledaju ih u bioskopu ili na TV. Vratite mi novac od ulaznica jer ovo je direkto stavljanje u odbranu manijaka.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi