Sviđa joj  se život u Los  Anđelesu:  Katarina  Radivojević
Mitar Mitrović
Sviđa joj  se život u Los  Anđelesu:  Katarina  Radivojević

Mitar Mitrović

Katarina Radivojević, Foto: Mitar Mitrović

Naime, nakon nekoliko godina provedenih u Holivudu, Radivojevićeva se nedavno vratila u Srbiju, kako bi učestvovala u snimanju druge sezone serije "Ubice mog oca".

Ovo se ispostavilo kao veoma dobra odluka, jer je ubrzo usledio poziv da snimi jedan akcioni triler u holivudskoj produkciji, u komšiluku.

Hrvatsko ostrvo Hvar, biće jedna od destinacija na kojoj će ovaj projekat, vredan 50 miliona dolara, biti snimljen, a produkcijski tim, u kom je i sama Katarina Radivojević, nedeljama je obilazio lokacije na Jadranu kako bi pronašli najpogodnije mesto za svoj film. Radivojević, koja se tako pored glumačkog posla uhvatila i onog produkcijskog, otkrila je detalje novog filma u kojem će i ona imati jednu od glavnih uloga.

- Glavni producent je Džozef Tufaro iz Gold Star Filma, u čija su tri poslednja filma igrale zvezde poput Hali Beri, Arnolda Švarcenegera, Kristofera Vokena. Hrvatska će se naći u filmu ne samo kao lokacija, nego i kroz značajne događaje u filmu - rekla je glumica za portal Jutarnji.hr.

Tom Henks

Associated Press

Tom Henks, Foto: Associated Press

Tako će se zvezda poznatih filmova poput "Zone Zamfirove" i "Čarlstona za Ognjenku", naći rame uz rame sa velikim holivudskim imenima, koja se zasad čuvaju u tajnosti, a poznato je samo jedno od njih: Tom Henks. 

Pročitajte i:

Komentari (1)

Yv

09.09.2017 23:14

Ako,i treba! Nista bolje nisu pola njih u Holivudu!