KOKU I GUZU SU OBOŽAVALE SVE GENERACIJE BIVŠE JUGOSLAVIJE Jelica Sretenović za Alo! jedva smogla snage da progovori o smrti omiljenog kolege Borisa Komnenića, njihove scene iz "Boljeg života se i danas prepričavaju!

Da podsetimo, muzičar Aleksandar Sanja Ilić preminuo je od posledica kovida 19, saznali su danas mediji, dok nas je glumac Boris Komnenić napustio posle teške bolesti u 64. godini

Jelica Sretenović
Jelica Sretenović, Foto: Printscreen

Glumica Jelica Sretenović, koja je igrala Komnenićevu devojku Koku u seriji „Bolji život“, kaže da ju je vest o smrti prijatelja i kolege porazila.

Boris Komnenić
Boris Komnenić, Foto: Printscreen/ Instagram

- Verujete mi da nemam reči jer nisam mogla ni da pretpostavim da će se to desiti. Otkako sam saznala da je Boris umro, sedim i ćutim. Hvatam sebe da ne mogu da pričam, ne umem da objasnim kakav gubitak osećam i jako mi je teško. Dosta sam radila sa Borisom, bio je fenomenalan glumac, darovit i duhovit, i sa njim je otišao i jedan bitan deo mog života - priča Jelica Sretenović i dodaje da je teško podnela i vest o odlasku kompozitora Aleksandra Sanje Ilića.

Sanja Ilić
Sanja Ilić, Foto: ALO/Dejan Briza

- Ceo dan ponavljam sebi šta se ovo dešava, teško mi je i zbog Sanjine smrti. Sve je to zaista strašno - rekla je Jelica za Alo!

Zbog čega je nedavno Jelica strahovala za život svoje ćerke, saznajte OVDE.

Povezane vesti

 • Korisnik: Kostadin
  08/03/2021 - 08:32
  Samo je budala mogla da bude oduševljena sa Kokom. To je veliki nedostatak talenta i znanja.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi